Irinel Columbeanu si Monica Gabor se razboiesc din nou pentru fetita lor. Cei doi s-au intalnit la tribunal VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:15

Irinel Columbeanu si Monica Gabor nu au terminat inca razboiul. Mai au de facut drumuri la tribunale pana cand judecatorii decid cu cine ramane fetita.

Monica si Irinel Columbeanu s-au intalnit din nou in justitie. Amandoi vor sa obtina custodia Irinucai. Prima care a sosit la tribunal a fost Monica.

 

Nu a venit singura ci insotita de sora ei, Ramona Gabor, dar si de mama.

 

Moni a venit imbracata din cap pana in picioare in alb. Evident nu a lipsit nici rozul. A avut pantofi pink, sa-i aminteasca poate de iubitul ei chinez, Mr.

Pink, ramas in America.

 

Monica spune ca daca va obtine custodia Irinei se va muta in Romania. Va face chiar o afacere aici. Alaturi de ea va veni si afaceristul chinez, domnul Pink, iubitul Monicai.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

 

Si, surpriza,

ea a preluat deja numele de Lhamo. La putin timp, la tribunal a aparut si Irinel. A avut insa o problema, si-a uitat banii acasa.

 

Monica s-a plans ca de cand a venit din America nu a putut sa isi vada fetita. Fosta doamna Columbeanu sustine ca are tot ce ii trebuie ca sa isi creasca fetita. A depus chiar documente la dosar.

 

Disputele dintre cei doi fosti soti sunt departe de a se fi terminat.

Sunt audiati de magistrati, care vor decide la cine va sta Irinuca.