Irinel Columbeanu vrea să-l cunoască pe iubitul fiicei sale: ,,Îmi doresc să se căsătorească cât mai devreme”. Ce mesaj video i-a transmis fostul milionar Irinucăi

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 20 mar 2024, 18:00

Irinel Columbeanu își imploră fiica să vină în România

Sursa: Facebook: Irinel Adrian Columbeanu

Irinel Columbeanu resimte lipsa fiicei sale. Fostul milionar i-a transmis un mesaj video Irinucăi, implorând-o să vină să-l viziteze.

Irinel Columbeanu a făcut o serie de dezvăluiri emoționante în cadrul unei emisiuni. Fostul milionar, aflat acum într-un azil, fără resurse financiare și cu datorii, a stârnit o profundă compasiune în momentul în care a mărturisit cât de dor îi este de fiica lui, Irinuca. Acesta regretă faptul că nu poate călători în SUA, acolo unde adolescenta se află în grija mamei, și o roagă pe ea să vină în România.

Fostul milionar a dezvăluit și faptul că își dorește să o vadă mireasă pe Irinuca.

Fostul milionar vrea să-l cunoască pe iubitul fiicei sale

La vârsta de 66 de ani, Irinel Columbeanu, cunoscutul fost milionar de la Izvorani, se află într-o situație delicată, implorându-și fiica să vină în România, lui fiindu-i imposibil să călătorească cu avionul. Fiica sa, Irinuca, s-a stabilit în America încă din 2019, locuind în Malibu alături de mama ei, Monica Gabor, și soțul acesteia, Mr.

Pink.

Irinel Columbeanu a declarat că este dificil pentru el din punct de vedere medical, deoarece nu i se mai permite să călătorească cu avionul pentru a evita riscul unui accident vascular cerebral în timpul zborului. Fostul milionar își dorește să o vadă mireasă pe fiica lui și să-l cunoască pe viitorul ginere.

Citește și: Irinel Columbeanu riscă să fie dat afară din azil. Nici măcar căsătoria nu îl poate salva pe afacerist! Patronul căminului: „Așa este regulamentul”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

„Eu oricând m-aș duce, când mă anunță ea, când s-o hotărî și ea să se căsătorească, adică să-l cunosc pe viitorul ginere.  Bănuiesc că se va apropia și acest moment, pe care vreau să-l împărtășesc împreună cu ea și cu mama ei. Eu îmi doresc să se căsătorească cât mai devreme”, a spus Irinel Columbeanu, în cadrul unei emisiuni TV și preluat de libertatea.

Irinel Columbeanu și-a implorat fiica să vină să-l viziteze

În luna februarie a anului 2022, Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular cerebral și a fost transportat de urgență la spital. Aici, a fost supus unei intervenții chirurgicale, urmată de o lungă perioadă de recuperare. Cu toate acestea, sechelele acestui incident sunt evidente și îl afectează în continuare pe fostul om de afaceri.

Citește și: Succes peste ocean pentru Irinuca Columbeanu. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a câștigat un mare premiu în California: „Candidatul anului”

Irinel Columbeanu se confruntă cu o stare de sănătate fragilă și cu o serie de restricții, printre care și interdicția de a călători cu avionul. Astfel, singura modalitate prin care își poate întâlni fiica este ca aceasta să vină în România. În cadrul aceleiași emisiuni, Columbeanu a transmis un mesaj video către fiica sa, implorând-o să vină ea să-l viziteze. 

Bună, Irina. Mi-ar plăcea foarte mult să te văd din nou, să fii lângă mine și să simt cumva că ai grijă de mine ”.,

a fost mesajul transmis de Irinel Columbeanu, potrivit sursei menționate anterior.