Irinel s-a spânzurat în direct pe Facebook! Ce a făcut tânărul din Iași înainte să își ia viața și care e motivul sinuciderii

,
Un tânăr s-a spânzurat live
Un tânăr din Iaşi s-a spânzurat live pe Facebook

Un bărbat de 33 de ani s-a spânzurat în direct pe Facebook! Care e motivul sinuciderii?


In articol:

Un bărbat de 33 de ani s-a spânzurat în direct pe Facebook. Cei care îl aveau prieten pe Facebook s-au speriat când au văzut imaginile. Imediat apropiaţii bărbatului l-au sunat pe proprietarul stânei la care lucra acesta.

Irinel s-a spânzurat în direct pe Facebook!

Potrivit celor relatate de Cancan, bărbatul a luat o funie, a dat-o după o grindă și s-a spânzurat. Totul a fost filmat în direct pe Facebook.

Bărbatul avea o fetiță în vârstă de șase ani ce a fost abandonată de mama sa la Protecția Copilului Iași în 2017. La proces, bărbatul a fost de acord să-și dea fiica spre adopție. Acest gest al său l-a făcut să se simtă vinovat alegând să îşi pună capăt zilelor.

Citeste si: Deces socant: Un copil de 7 ani a fost gasit mort in cuva unei masini de spalat! Cum s-a putut produce tragedia

Mama fetei se află în Marea Britanie și a fost contactată pentru a putea începe procesul de adopție al copilului. „ Copilul a fost născut în 2015 şi a fost abandonată de mama la vârsta de 2 ani, în anul 2017.

A fost pusă în sistem în asistență maternală. Mama a plecat în străinătate, iar înainte a adus-o şi a spus că nu o mai poate ţine. Părinţii nu erau căsătoriţi, dar copilul a fost recunoscut de tată. Cam odată pe an, tatăl şi-a vizitat copilul, mama însă nu a mai fost găsită. Pe 28 ianuarie 2021 a avut loc procesul în vederea adopţiei, unde tatăl a semnat consimțământul pentru adopţie.
Mai urma un proces peste consimțământul mamei. Tatăl mai are o soră, în satul Hălăuceşti, care de asemenea a semnat consimțământul pentru adopţie”,
 a declarat Tiberiu Bantaș, purtător de cuvânt DGASPC Iaşi.

Citeste si: Crima infioratoare in Timis! Un barbat si-a ucis sotia cu toporul, cu copilul in casa!

Toți cei care l-au cunoscut pe Irinel au numai cuvinte bune despre el. 

„El era un elev destul de introvertit, care provenea dintr-o familie chinuită… După ce i-au murit părinții, Irinel a stat la casa de copii. Îmi aduc aminte că a fost un elev cuminte, plin de bun simț, și-a văzut de treaba lui! În orice caz, vestea a venit ca un adevărat șoc pentru comunitate, chiar dacă el e plecat de mult timp din Hălăucești. Se vorbește că ar fi intrat într-o despresie după ce s-a despărțit de soție și ar fi rămas și fără nevastă, și fără copil. Dumnezeu să îl odihnească!”,  a declarat Petru Burbulea, primarul din Hălăucești.

Cel care a încercat să-l salveze a fost chiar proprietarul stânii, dar a fost prea târziu. Un medic a încercat să-l resusciteze pe bărbat timp de 30 de minute, dar acesta a murit.  Mama fetiţei se află în Marea Britanie și a fost contactată pentru a putea începe procesul de adopție al copilului.

Citeste si: S-a spânzurat! Totul s-a întâmplat chiar de ziua nepoatei sale! Detalii cutremurătoare!

„Am mers la fermă și am vorbit cu el. Era agitat… Mi-a spus că a pierdut tot și că nu mai are nimic! El a avut un proces joi și judecătoarea i-a spus că nu mai are dreptul să își viziteze copilul. Asta l-a afectat mult de tot! Am vorbit cu el despre asta, dar… degeaba! M-a sunat sora lui și mi-a spus să mă duc repede la fermă. Când am ajuns, nu mai respira! Am sunat la Salvare, iar în timp ce eram cu cei de acolo la telefon, i-am făcut resuscitare. Nu și-a revenit nici după ce a ajuns Salvarea”,  a spus proprietarul fermei din comuna Ion Neculce, unde a avut loc tragedia.

 

Citește-ne pe
Citește și:

5 cei mai psihopati criminali in serie din istorie. Uite ce i-a determinat sa ucida!

Analiză zdrobitoare: criza politică şi inflaţia ridicată impun noi creşteri ale ratei dobânzii

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Ce au gasit politistii in noptiera de langa patul de care a fost legata Alexandra! Daca ar fi deschis sertarul, fata ar fi avut sanse sa scape

Detalii uluitoare despre trecutul lui Gheorghe Dincă. "Taică-său s-a spânzurat din cauza lui!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies