Iris și Jasmine au ajuns la cuțite la „Bravo, ai stil”: „ Eu în locul tău mi-aș măsura cuvintele”. De la ce au pornit discuțiile dintre cele două concurente

Author: Lavinia Medrea

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Iris și Jasmine au avut discuții în contradictoriu destul de aprinse.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „ Bravo, ai stil !”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Iris și Jasmine au ajuns să aibă discuții aprinse despre cât de ușor le este, prin comparație, să facă rost de anumite obiecte vestimentare.

Iris și Jasmine au ajuns la cuțite la „Bravo, ai stil”

Iris a menționat, atât în culise cât și în platou astăzi, că Jasmine a purtat mai multe articole care sunt greu de accesat decât a purtat ea pe tot parcursul emisiunii. Jasmine, pe de altă parte, spune că de multe ori a pățit să-și dorească anumite piese dar să nu le poată lua din cauza faptului că erau deja luate de Iris.

Iris: Jasmine, eu cred că de când ai venit în competiție ai purtat mai multe piese la care ai mai greu acces decât am purtat eu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Jasmine: Din contră, eu am dat mesaje și cu greu am ajuns la multe persoane care mi-au spus că piesele respective pe care eu le voiam erau deja la tine.

Citește și: Jasmine, pusă la zid! Concurenta a fost acuzată că și-a schimbat mult atitudinea după ce a fost cea mai votată în cea mai recentă Gală! Iată ce controverse s-au iscat în culise! „Singura care și-a schimbat radical comportamentul ești tu”

Iris: Am vorbit deja despre asta, este un băiat care m-a contactat în timp ce eu am fost în emisiune, adică el m-a văzut la emisiune și a vrut să-mi dea mie piesele respective.

În timpul testimonialelor, Iris a susținut că Jasmine este ipocrită când spune despre ea că are acces la orice designer din România, lucru care nu este adevărat, având în vedere că și Jasmine, la rândul ei, are multe cunoștințe care o pot ajuta cu multe piese vestimentare greu accesibile.

Iris: Dacă tu te știi și știi foarte bine că poate faci așa (n.r.:

pocnește din degete) și piesele apar sau ai prieteni care pot să garanteze pentru tine, să pună o vorbă bună, nu veni și spune despre alte concurente, cum a spus despre mine, că eu sunt la un telefon distanță de orice designer din România.

Maria: A avut și ea parte de niște ținute, de niște piese foarte mișto la care poate, eu, nu aș fi ajuns în aceeași măsură.

Iris consideră că Jasmine are întâietate când își dorește ceva

Iris este de părere că Jasmine este o concurentă puternică nu doar din pricina faptului că este foarte urmărită în mediul online, ci și din cauza faptului că are multe cunoștințe care i-ar oferi prioritate în fața oricărei alte concurente.

Iris: Eu nu am pornit subiectul ăsta, ea a spus, eu am vorbit doar despre comunitatea ei de urmăritori. Este foarte susținută în online

Iris, la testimoniale: Dacă aș vrea să apelez la brand-ul pe care îl dețin fetele sau Alina Ceușan, sunt ferm convinsă că întâietate ar avea Jasmine, și atunci de ce te superi dacă asta se aplică cu prietenii mei din domeniu?

Citește și: Andreea, Aza și Jasmine, cel mai nou trio din competiția Bravo, ai stil! „Susținătorii mei au făcut colaje cu noi!” Iată ce mărturisiri inedite au făcut concurentele în culise

Jasmine: Nu am întâietate când vine vorba de blonde, s-a dovedit atunci când Andreea a mers la centrul lor și a luat haine de acolo, a împrumutat, și-a făcut styling-uri nu pe o zi, pe mai multe zile! Fetele nu mă pot ajuta cu mai mult decât le pot ajuta și pe restul concurentelor.

Iris? Ideea este că eu în locul tău mi-aș măsura cuvintele.

Jasmine consideră că ce fac fetele este dovadă de ipocrizie la adresa ei, deoarece consideră că și celelalte concurente au avantaje din punct de vedere al procurării accesoriilor dorite.

Jasmine: Mi se pare dovadă de ipocrizie din partea lor să spună că eu aș avea avantaje din punctul ăsta de vedere când e clar că și ele au.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?