Irisha l-a dat de gol pe Jador. De ce nu a venit la botezul fiului lui Culiță Sterp: "L-am sunat și i-am zis că poate să vină cu noi!" Ce raspuns i-a dat cantaretul

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 oct 2021, 14:51
Irisha, declaratii despre absenta lui Jador de la botezul organizat de Culita Sterp
Sursa: Instagram

Irisha a povestit detalii din culisele botezului organizat de Culita Sterp in cinstea fiului sau.

Irisha, Cucu, Stefan Ciuculescu si Sorin Puscasu au povestit in direct detalii de la botezul fiului lui Culita Sterp. Insa, cum stie sa spuna lucrurilor pe nume, Irisha a fost foarte sincera atunci cand a povestit despre faptul ca atat Jador cat si Sebastian Chitosca si Zanni au fost invitati la petrecerea de botez, insa niciunul dintre acestia nu a ajuns. Mai mult, Irisha a dezvaluit si cum a fost conversatia dintre ea si Jador.

Citeste si: Jador a dat-o uitării pe Georgiana? Cu ce blondă a fost surprins în Dubai. Cei doi își zâmbeau non-stop

Irisha: "Eu am vorbit cu el inainte cu doua saptamani inainte sa plecam. L-am intrebat, ce faci, vii? Vii cu noi? Noi trebuia sa plecam initial cu avionul. Si apoi am hotarat ca o sa fie mai interesant cu masina.

Jador a zis ca daca nu are cantare, vine.Daca o sa a cantare, nu o sa pot sa vin si i-am mai dat un mesaj in ziua in care am plecat si i-am zis, hai, ce faci, daca vrei sa vii cu noi cu masina. Nu mi-a mai raspuns.""

Citeste si: Irisha arunca bomba! Zanni si Sebastian Chitosca au fost pe lista de invitati la botezul lui Culita si nu au venit: "Da, l-a deranjat!"

Teo: "Da, inseamna ca a fost ocupat....

Irisha: "Da, cred ca a avut ceva important de facut. L-am scos frumos?"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bursucu: "Bravo, Irisha! Noi te-am crezut. Daca el cu o saptamana inainte nu stia ca are cantare...Eu cred ca Survivor-ul lasa urme. Oamenii intrebau pe Instagram."

Mesajul lui Jador dupa botezul fiului lui Culita Sterp

La o zi dupa botezul fiului lui Culita Sterp, Jador a publicat pe Instagram si un mesaj referitor la faptul ca a lipsit.

”   Am vazut foarte multe barfe ca de ce nu s-a dus Jador la Culita la botez, ca nu-l suporta Culita..nu e adevarat! Culita m-a invitat, eu m-as fi dus cu drag, doar ca eu joi am cantat. Noi suntem cantareti, noi cu asta ne ocupam. Tot timpul muncesc. N-am fost pentru ca am avut treaba si o treaba programata, n-am cum sa anulez un eveniment pentru ca asta ar insemna...nu 

e vorba de bani, ca i-as fi dat inapoi dublu, doar ca e omenia mea, n-am cum sa nu ma duc la eveniment, cand am promis ca ma duc”,   a spus Jador, pe Instagram.

 

 

 


Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.