Irisha, probleme în avion la întoarcerea în România de la Survivor România 2021: "Am avut turbulențe, a început un mare scandal"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 24 iul 2022, 19:50
Irisha Foto(4)
Irisha, probleme în avion la întoarcerea în România de la Survivor România 2021
Sursa: Instagram

Irisha se întoarce în România, după ce a fost eliminată de la Survivor, iar în avion a avut parte de o serie de incidente neplăcute.

Faimoasa Irisha de la Survivor România 2021 a avut parte de multe probleme în avion, în timp ce se întoarce acasă. Bruneta a povestit pe Instagram ce s-a întâmplat în primul zbor pe care l-a avut la întoarcerea în România.

Citeste si: Ce se intampla la Survivor Romania 2021! Coalitie intre un Razboinic si mai multi Faimosi. Dezvaluiri uluitoare din interiorul reality-show-ului

Irisha, probleme la întoarcerea în România

Irisha de la Survivor România 2021 a mărturisit că a avut probleme în avion cu un domn care consumase băuturi alcoolice.

"Așa zbor cu năbădăi n-am mai avut de cel puțin 5-6 ani. Am avut turbulențe, dar nu mă sperie. Am rugat băiatul de la check-in să mă pună undeva, unde să fie două scaune libere lângă mine, pentru că voiam să mă întind, eu având picioarele lungi.

În fine, s-a rezolvat.

Am decolat, totul a fost ok, dar până a venit un tip la mine și îmi făcea semn că vrea să stea lângă mine, la geam. Am încercat să-i explic că vreau să mă întind, că vreau să dorm. El tot a insistat și mi-am dat seama că este beat.

Vai… groaznic, groaznic! Nu eram singura pe care o deranjase.

Ulterior a început un mare scandal pe partea din spate a avionului. A deranjat pe toată lumea, a făcut scandal. Au mutat un pasager lângă mine. O altă pasageră a vomitat jumătate de drum și nu a fost tocmai plăcut. Vai… ce zbor", a povestit aceasta în mediul online.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Cum o destabiliza moral Jador pe una din concurentele de la Survivor Romania 2021. Tanara a spus tot ce ii facea fostul Faimos

Curând, Irisha va ajunge acasă, în România. Faimoasa le-a spus admiratorilor că a ajuns în Madrid, unde are escală, și a decis să se relaxeze într-un restaurant din aeroport, după ce probleme a avut în avion.

"Am ajuns în Madrid și am căutat cel mai drăguț restaurant. Mai am două zboruri până ajung acasă. Mulțumesc tuturor celor care m-au votat și mi-au trimis mesaje", a mai spus ea.

Irisha, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor

Irisha a făcut primele declarații, după eliminarea de la Survivor România. Fosta Faimoasa a făcut primele declarații, în cadrul emisiunii Teo Show, despre întreagă experiență din Republica Dominicană.  

Fosta concurentă susține că a fost eliminată, deoarece băieții care au votat-o spre eliminare au perceput-o ca pe un pericol. 

Citeste si: Cătălin Moroșanu, dezvăluiri surprinzătoare! Care este cel mai mare regret al sportivului?

"Încerc să mă acomodez fără program, fără joc, fără să mă gândesc la strategii. Sunt pe relaxare,îmi beau cafeluța și mă uit la voi. Cap coadă am stat o lună și o săptămână. Nu e puțin, dar nu e nici cât mi-am dorit. Eu aș mai fi stat, am putere suficientă.
De la băieți mi s-a tras eliminarea, de la cei care m-au nominalizat.

Probabil au simțit pericol real, s-au gândit că sunt o amenințare și au vrut să scape de mine. După eliminare noi nu mai avem voie să vorbim, plecăm direct. Nu am reușit să vorbesc cu niciunul dintre ei, dar sunt sigură că nu s-au gândit asa departe, nu s-au gandit ca voi iesi din competiție. Sigur le pare rău. Cred că lui Cosmin îi pare rău că m-a votat. Și Sebi și Zanni sigur au remușcări.", a declarat Irisha.  

Irisha susține că a existat o strategie între Zanni și Sebastian. Cu toate acestea, bruneta nu este supărată. Dezamăgită că a ieșit din competiție, Irisha a declarat că ar fi putut rezista mult mai mult, având puterea necesară de a duce luptele până la capăt.  

Citeste si: Sindy vorbeste in premiera despre strategiile lui Albert Oprea de la Survivor Romania 2021

"În continuare îmi susțin părerea, consider că a fost o strategie foarte bine pusă la punct, lucrată prin oameni. A fost orchestrată de Zanni și de Sebi. Nu sunt supărată, e un concurs în care unul singur câștigă.

Mă vedeam cel puțin în finală, nu eram pregătită să plec. Eu eram cumva sigură că nu plec. Când a spus numele meu nu mi-a venit să cred, am fost surprinsă. Din punct de vedere sportiv, făceam față și nu vedea unde ar fi putut fi problema.

Am pus pauză la viața mea, mă întorc înapoi direct în studio. S-au adunat mulți oameni care mă încurajează după eliminare și îi voi răsplăti prin ceea ce fac, prin muzică. Abia aștept să scot câteva piese. Deja am vorbit cu Culiță despre o posibilă colaborare. ne-a venit ideea amândurora și ne-am gândit că ar fi frumos. Eu îl aștept acasă cu mare drag să scoatem o piesă împreună.

Înainte să plec am visat că o sa plec. Am simțit sută la sută", a adăugat Irisha.