Irisha și Marilena Cuciurean, show total la petrecerea de botez a fiului lui Culiță Sterp! S-a făcut cerc în jurul lor când s-au descătușat pe ringul de dans

Author: Alice Popescu

Irisha si Marilena de la Survivor Romania au incins atmosfera la botezul fiului lui Culita Sterp

Irisha și Marilena Cuciurean au reușit să capteze toată atenția invitaților prezenți la botezul fiului lui Culiță Sterp.

Cativa Faimosi dar si Razboinici au fost prezenti la botezul fiului lui Culita Sterp. Primii care confirmasera ca vor veni, cu siguranta la eveniment au fost Sorin Puscasu, Stefan Ciuculescu si Irisha. Apoi Cucu, Marilena Cuciurean si Andrei Ciobanu au completat tabloul fostilor concurenti de la Survivor Romania care au fost invitati la eveniment.

Irisha si Marilena Cuciurean au incins atmosfera la petrecerea de botez a fiului lui Culita Sterp

Dupa ceremonia de crestinare, toti invitatii s-au retras la un local select de pe malul unui lac unde au petrecut pana in zori. Au curs rauri de sampanie, s-a mancat cele mai fine feluri de mancare, pe gustul fiecaruia si s-a dansat si s-a cantat pana cand invitatii au plecat unul cateunul.

Citeste si: De ce nu a vrut Culiță Sterp să cânte la botezul fiului lui! Theo Rose, Tzanca Uraganul și Bogdan de la Ploiești au făcut atmosfera la petrecere

Insa, de departe cele mai admirate au fost Irisha care a furat privirile tuturor cu o tinuta stralucitoare formata dintr-un crop top si pantaloni mulati si Marilena Cuciurean care a imbracat o rochie din matase verde. Cele doua s-au dezlantuit pe muzica antrenanta si au facut spectacol cu cateva miscari sexy din posterioare care au taiat respiratia invitatilor.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Culita Sterp a intretinut si el atmosfera cu cateva melodii, insa cei care au oferit buna dispozitie a invitatilor au fost Tzanca Uraganul, Bogdan de la Ploiesti si Theo Rose. 

Citeste si: VIDEO Jador, marele absent de la botezul fiului lui Culiță Sterp! Ce foști Faimoși de la Survivor România au fost prezenți la marele eveniment

Surorile lui Culita Sterp, prezente discrete la botezul nepotului lor

Citeste si: A fost sau nu prezenta mama Geta la botezul fiului lui Culita Sterp? Cine a dat-o de gol pe cea mai celebră mamă și ce poze au ieșit la iveală cu ea

In ce priveste familia lui Culita, toti mebrii au fost prezenti de la mic la mare.

Surorile lui Culita, Geta si Ileana au fost prezente elegante, rafinate si totodata discrete. Ileana a fost insotita de sotul ei, Daniel Aloman cat si de fiica celor doi, Carla. Cat despre Geta, sora mai mica a lui Culita Sterp a venit insotia de iubitul ei, Sebastian Craciunescu.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.