Irishei i s-au aprins calcaiele dupa Marius Craciun. Ce i-a spus frumoasa moldoveanca in fata in timpul Finalei Survivor Romania 2021. Razboinicului nu i-a venit sa creada

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 28 iul 2022, 10:30
Irisha l-ar fi vrut pentru ea pe Marius Craciun

Marius Craciun a povestit cum Irisha i-a facut avansuri in timpul Finalei live Survivor Romania 2021 luandu-l pe nepregatite total de cuvintele frumoasei Faimoase.

Marius Craciun a ramas surprins de atitudinea si cuvintele Irishei si nu se astepta ca tocmai ea sa il priveasca cu alti ochi. Razboinicul a declarat ca se simte magulit de aprecierile Irishei, o admira foarte mult, insa nu se poate gandi sa aiba ceva cu ea deoarece o considera din alta lume, iar el este un baiat foarte simplu. Irisha mi-a spus ca ii place de mine ca barbat, ca arat bine, ca ii place cum vorbesc.

Mi-a spus in fața. Eram la finala și au fost glume. Ea mi-a spus ca ma sustine, ca si familia ei ma sustine si isi doreste sa ajung cat mai departe sau chiar sa castig. Am ramas socat, pentru ca in competitie nu am avut atat de multe subiecte si mi-a placut ca mi-a spus ca ma sustine. Atunci am inceput sa vorbim mai mult si Morosanu a facut o glumă „zi că îți place de el direct” și ea a spus „da, imi place de el ca barbat, arata bine, e frumos”,  a povestit fostul Războinic la
Ștafeta Mixtă.

Nu m-am gandit ca am vreo sansa la ea pentru ca este foarte frumoasa, arata foarte bine. Este din alta lume, eu sunt mai simplu. Este si putin mai inalta decat mine, dar mi-a placut sa aud cuvintele astea din gura ei, i-am spus ca este o femeie foarte frumoasa si arata foarte bine, dar nu am vorbit mai multe.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

In momentul de fata, Irisha se afla la Miami in vacanta alaturi de prietenele sale si duce o viata de diva branzandu-se la soare pe yahturi sau mergand la shopping in cele mai exclusiviste magazine.

Frumoasa fosta Faimoasa a fost prezenta in Dominicana la Finala Survivor Romania 2021 unde l-a incurajat pe Zanni in lupta pentru Trofeul Survivor Romania 2021.