Ironia sortii! S-a dus la cimitir sa se roage la capataiul unei rude si a murit STRIVIT de cruce VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:38

Ironia sortii! Un barbat din Timisoara a murit chiar in cimitirul in care isi cumparase loc de veci, zdrobit de o piatra funerara care a cazut peste el. Cum cadavrul a fost acoperit de monument cu totul, tragedia a fost descoperita abia peste 2 zile.

Batranul a mers duminica dimineata la cimitir ca sa se roage la capataiul unei rude.

 

Avea 76 de ani, asa ca cel mai probabil i s-a facut rau. A vrut sa se sprijine de cruce, dar a tras-o peste el. A murit strivit sub greutatea monumentului funerar, care l-a ingropat pur si simplu pe aleea dintre morminte.

 

Omul a zacut fara suflare printre morminte pana in aceasta dimineata. Cum

a fost posibil ca timp de 48 de ore nimeni sa nu-l vada? Angajatii cimitirului se jura ca au facut curatenie in acea zona, dar n-au vazut cadavrul.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Pensionarul fusese dat disparut de sotie inca de duminica.

Barbatul a plecat de acasa fara sa sufle o vorba. Ingrijorata, femeia a anuntat politia. Oamenii legii l-au cautat, dar nu i-au dat de urma pana cand nu au fost alertati prin 112.

 

Oamenii care vin la cimitir spun ca monumentele funerare, care cantaresc chiar si o jumatate de tona, sunt extrem de periculoase pentru ca nu sunt fixate corespunzator.

 

Batranul avea asigurat un loc de veci chiar langa mormantul rudei pe care venise sa o planga.

Practic, omul si-a dat ultima suflare langa propria groapa. Familia se pregateste acum sa-l inmormanteze.  

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.