Isabela, fiica Oanei Roman, i-a îndeplinit bunicii sale o ultimă dorință: „Mama sigur a auzit-o”. Vedeta a surprins momentul emoționant

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 29 feb 2024, 19:20

Isa, fiica Oanei Roman, i-a îndeplinit o ultimă dorință bunicii sale

Sursa: Instagram: Oana Roman Elisei

Mioara Roman a fost condusă, luni, pe ultimul drum de către familie și apropiați. La câteva zile de la înmormântare, Oana Roman a dezvăluit ce dorință a avut mama sa în legătură cu Isa.

Cu durere în suflet și copleșită de plecarea mamei sale din această lume, Oana Roman și-a găsit puterea de a merge mai departe în fiica sa, Isabela. Vedeta a împărtășit cu urmăritorii săi un moment plin de emoție și dedicat mamei sale.

Ce a rugat-o Mioara Roman pe nepoata sa înainte să plece din această lume

Mioara Roman a avut o relație specială cu cele două nepoate ale sale, Calina și Isabela.

Într-o postare făcută pe contul său personal de Instagram, Oana Roman a vorbit despre o dorință pe care mama ei a avut-o în legătură cu fiica ei, Isa. Mioara Roman și-a dorit ca micuța Isa să se dezvolte frumos și să încerce cât mai multe activități artistice.

Oana Roman le-a mărturisit urmăritorilor săi faptul că una dintre marile dorințe ale mamei ei a fost ca Isa să facă pian.

Deși a preferat pictura inițial, micuța Isa a început să facă pian la școală, iar acum s-a simțit pregătită pentru o demonstrație în toată regula. Piesa interpretată de Isa la pian i-a fost dedicată bunicii sale, Mioara Roman, iar Oana este convinsă de faptul că mama ei a auzit și s-a bucurat de întregul moment.

Citește și: Oana Roman, gest emoționant imediat după înmormântarea mamei sale. Vedeta nu a vrut să fie singură: „Avea nevoie de susținere”

„Una din marile dorințe ale mamei a fost ca Isa să facă pian. La început Isa a preferat doar pictura, apoi a început să facă pian la școală, i-a plăcut și astfel i-a îndeplinit dorința mamei. Azi când am fost să o iau de la școală, a insistat să-mi facă o demonstrație. Mama sigur a auzit-o. Așa cânta Isa, după două luni de lecții de pian”, a

scris Oana Roman, într-o postare făcută în secțiunea Instastory.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce mesaj a postat Oana Roman după înmormântarea mamei sale

Deși, după funeraliile Mioarei, Oana Roman a transmis că va dispărea, pentru un timp, din mediul online, aceasta a revenit cu niște mesaje foarte emoționante, referitoare la perioada de vindecare după moartea unei persoane dragi. Citatele preluate de vedetă arată cât de dificil este să treci peste moartea cuiva, însă, dacă ai pe cineva care să-ți fie alături, vindecarea vine treptat.

„Fiecare persoană pe care o iubim lasă în noi o parte din lumina ei.

Continuăm să trăim- nu doar pentru noi, ci și pentru cei plecați. Ei trăiesc în noi, în poveștile pe care le spunem, în iubirea pe care continuăm să o dăruim.(...)

Citește și: Cum vorbește Gabriela Lucuțar cu sufletele celor adormiți! Discuția pe care a avut-o cu Oana Roman înainte de înmormântarea mamei sale

Dorul tău e doar al tău, durerea ta e doar a ta. Singura persoană care poate dicta cum să trăiești suferința ești tu! În suferința doliului, fiecare pas, fie și unul mic sau ezitant, e un pas înainte. Nu lăsa presiunile externe să îți grăbească procesul sau să te facă să simți că modul tău de a suferi nu este corect!(...)

Nu există formule magice care să șteargă suferința.(...) Cea mai bună formă de sprijin poate să fie, de cele mai multe ori, simpla prezență.(...) Să fii prezent și să oferi un spațiu în care durerea poate exista”,   sunt câteva dintre ideile expuse de Oana Roman, pe Instastory.