Isi ABUZEAZA fetita? O pune sa mearga lunar la bronzat si sa participe la zeci de concursuri, desi are numai 3 ani FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 aug 2021, 07:55

O mama din Statele Unite starneste controverse pe internet din cauza faptului ca si-a introdus fiica de numai 3 ani in lumea modei.

Lauren Jackson, in varsta de 26 de ani, si-a inscris fetita la primul concurs de frumusete atunci cand aceasta avea doar 10 luni.

 

Odata cu trecerea timpului, pentru a avea un avantaj in fata concurentei, femeia a decis sa isi duca fiica la sesiuni de bronzat. Astfel, Savanna a pasit pentru prima oara intr-un salon de frumusete la varsta de numai 2 ani.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

De

atunci, fetita merge la sesiuni de bronzat in fiecare luna, iar de fiecare data inainte de un concurs un stilist profesionist este angajat pentru a o machia.

 

Lauren Jackson cheltuieste in fiecare luna peste 3.500 de euro pentru a-si duce copilul la concursuri.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/1-624b8cc02365b3dfa4ab427477a0a6a7.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/2-59eef876c9127ecfa8dcb318a55509ab.jpg

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.