Isi alimenta masina la benzinarie, cand i s-a parut ca vede un paianjen in dreptul rezervorului. A vrut sa-l arda, asa ca a scos bricheta si a aprins-o! Uite ce a urmat

Editor: Alexandra Dragos Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 17:33

Clipul de mai jos a ajuns viral pe YouTube si a strans peste 250.000 de vizualizari de cand a fost postat.

Totul s-a petrecut la o benzinarie din Detroit, Statele Unite, si a fost surprins de camerele de supraveghere ale statiei. Soferul a povestit ca in timp ce alimenta, i s-a parut ca vede un paianjen care se plimba in zona rezervorului.

Doarece suferea de arahnofobie, omul a vrut sa arda paianjenul, motiv pentru care a scos o bricheta din buzunar si a aprins-o. Ce a urmat este cu adevarat socant: aburii de combustibil s-au aprins instant iar in scurt timp masina si pompa de alimentare erau invaluite in niste flacari imense.



Din fericire insa o tragedie a fost evitata in ultimul moment dupa ce acelasi sofer a reusit sa stinga focul cu ajutorul unui stingator. Iata imaginile:

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.