Isi alinta BEBELUSUL nascut MORT: Medicii au INCREMENIT cand au vazut ce s-a intamplat la cateva minute!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:16

Faptul ca nasti este un adevarat dar de la Dumnezeu si nu se compara cu nimic in lume. Ziua in care o mama aduce pe lume bebelusul ei este o adevarata minune care ramane intiparita atat in suflet cat si in minte.

Aceste sentimente le-au trait si parintii Kate si David Ogg in ziua in care s-au nascut gemenii lor. Insa, ce au trait ei nu isi doresc sa traiasca si alti parinti. Kate si-a nascut gemenii la 26 de saptamani, deci prematur. In video, mamica povesteste cat de speriata era in momentul in care i s-a zis ca va naste prematur. Dupa ce a nascut, ea si sotul ei erau nerabdatori sa afle sexul copiilor, insa si-au dat seama ca ceva nu este in regula.



Medicii le-au spus ca unul dintre copii nu a supravietuit si acela era baietelul. Pe el urma sa il cheme Jamie. Insa, Kate si-a luat bebelusul declarat mort in brate si a inceput sa il legene si sa il alinte. La fel a facut si tatal. Dupa ceva timp, au observat ceva ciudat. Bebelusul considerat mort a inceput sa miste. Familia a informat moasele de reactia copilului, insa ele au spus ca micutul are doar niste reactii spasmodice si ca trebuie sa isi ia la revedere.


In continuare, Kate si-a tinut bebelusul pe piept, iar acesta a deschis, spre uimirea tuturor si a apucat cu manuta degetul tatalui sau. Nu exista cuvinte pentru a descrie ce a fost in sufletul acestor parinti! Acum, gemenii Jamie si Emily au cinci ani, sunt sanatosi si fericiti.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”