Isi doreste ca mama ei sa o poata mangaia din nou! Caz impresionant la TEO Show

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 16:29

Fiecare zambet, fiecare miscare le da sperante celor din jur. Acum un an Cecilia isi dusese fetita la scoala. La intoarcere a fost lovita de o masina condusa de un tanar din sat.

De anul trecut, din septembrie, de cand s-a intamplat nenorocirea, nimeni nu o mai duce pe micuta Elena la scoala. O lupta crancena cu timpul a inceput din clipa in care s-a produs nenorocirea in familia Ceciliei.

Batrana Ioana, femeia in varsta de 63 de ani, a sperat ca fiica ei de 32 de ani va trai, iar cineva acolo sus i-a auzit gandurile. Tanara a stat 6 luni la terapie intensiva, 6 luni in care mama nu s-a miscat de la capataiul fetei.



Pana si gimnastica de recuperare o face tot cu batrana mama! Femeia a furat meserie de la medici si acasa incearca sa-i miste mainile si picioarele Ceciliei, pentru ca muschii sa nu se atrofieze.

Iata insa ca in emisiunea "Jumatatea mea stie" Liviu Guta si Minodora au castigat o masina pentru familia aflata in necazuri. Invitate in platoul TEO Show, Ioana si micuta Elena au demonstrat ca exista speranta.

##VIDEO82222##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.