Isi fotografiaza fetita zilnic si pastreaza toate lucrurile care ii raman mici. O boala ingrozitoare ii poate rapi copilul oricand

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 07:57

Donna Forrest isi fotografiaza fetita in fiecare zi si depoziteaza toate hainele care i-au ramas mici intr-o cutie.

Donna e constienta ca acestea ar putea deveni, intr-o zi, singurele amintiri despre fetita ei. Micuta Lilly-Anna, acum in varsta de opt luni, s-a nascut cu jumatate de inima si ar putea sa nu supravietuiasca adolescentei. Ea sufera de sindromul hipoplastic cardiac stang.

"La inceput am plans incontinuu. Acum, cand s-a nascut, sunt tot timpul optimista. Pastrez totul si o fotografiez zilnic. Vreau sa pot sa ii arat totul cand va mai creste si va incepe sa puna intrebari",

a marturisit Donna.
Din cauza bolii, jumatate din inima ei nu pompeaza sange in corp iar jumatatea stanga trebuie sa munceasca mai intens.

Vezi mai multe imagini cu Lilly-Anna aici.

Oricand ar putea suferi un stop cardiac si nu va putea face sport cand va mai creste. Doar 60% dintre pacienti supravietuiesc celor 3 operatii necesare pentru tratarea sindromului.

Cei care trec de cele 3 operatii vor trai, in medie, pana la varsta adolescentei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Lilly-Anna a fost operata de opt ori pana acum, dintre care 2 operatii au fost majore. O alta oepratie ii va fi facuta dupa varsta de trei ani. In prezent, Donna si tatal micutei, Michael Cottam, un bucatar in varsta de 31 de ani, incearca sa stranga fonduri pentru a sponsoriza cercetarea in acest domeniu.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.