Isi IMPLORA fata sa se intoarca acasa! Madalina A DISPARUT de doua saptamani

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:53

Cu ochii in lacrimi, asa isi implora o mama disperata fata sa se intoarca acasa!

Nu mai stie nimic despre ea de doua saptamani, cand a primit un mesaj pe care refuza si acum sa-l creada! Va avertizam ca urmeaza o poveste cutremuratoare care va poate afecta emotional!

"Daca e in viata, o rog din suflet sa vina acasa! Un mic semn, daca ea ne vede, sa se intoarca acasa!", plange mama fetei care a disparut fara urma! Se implinesc doua saptamani de cand acesti oameni spera intr-o minune.

Nu mai stiu nimic de Andreea, fata lor de 16 ani, din ziua in care ar fi plecat de la internatul scolii ca sa isi plateasca factura de telefon. Se invoise la pedagog, insa, nici pana la lasatul serii, ea nu s-a mai intors.

Madalina este eleva la liceul Ion Creanga din Tulcea. Este olimpica la limba romana si invata bine. In ultimul timp insa, ceva s-a schimbat in comportamentul fetei, spune directorul liceului la care invata fata: "avea un potential, dar in semestrul al II-lea avea absente multe, dintr-o eleva foarte buna, a scazut la invatura".


Politistii trag nadejde ca fata traieste si o cauta fara incetare. Joia trecuta, cineva ar fi vazut-o pe Madalina in oras. La data disparitiei, Andreea purta o bluza crem, jeansi albastri, palton negru si avea in spate un rucsac deschis la culoare. Daca ati vazut-o sau daca aveti informatii despre locul in care se afla, sunati la numarul de urgenta 112!
##VIDEO103969##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta