Isi lasa fiul sarac? Vezi ce spune Cristian Tantareanu despre dezmostenirea fiului sau cel mare

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 nov 2020, 10:15

Cristian Tintareanu este un cunoscut iubitor al sexului frumos, iar Paradisul Verde este recunoscut pentru petrecerile extravagante pe care milionarul le da.

Totusi, chiar daca milionarul din Corbeanca este atat de nonconformist, se pare ca nu le accepta chiar totul baietilor lui. De dimineata, tot romanul afla ca afaceristul a luat o decizia radicala: fiul cel mare, Dragos, ar fi ramas fara partea lui de avere.

 

Tatal l-ar fi dezmostenit pe Dragos, dupa ce acesta si-ar fi trait viata prins intre doua femei: sotia si amanta, Adriana Nicolae, care i-a si daruit doi copii.

 

Ce spune insusi milionarul despre intreaga poveste? Cristian Tantareanu ne-a declarat ca nu are cum sa ii dezmosteneasca cei trei baieti pe care ii are.

 

Asadar, fiecare are proprietatile sale, bine stabilite in acte.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Si

totusi! Dragos Tantareanu nu mai locuieste in vila pe care o detine in Paradisul Verde. Nu ca l-ar fi dat milionarul afara din casa, ci pentru ca asa s-a inteles juniorul cu sotia lui.

 

Omul de afaceri chiar a tinut sa ne arate ca fiecare dintre cei trei fii ai are casa sa construita langa a lui. Un sambure de adevar exista insa in scandalul prezentat de presa.

Cristian Tantreanu a intrerupt legatura cu fiul sau de mai mult timp.

 

Adriana Nicolae este cea despre care se vehiculeaza ca i-ar fi furat inima familistului Dragos.

 

Femeia a devenit cunoscuta dupa scandalul pe care l-a avut cu Andreea Marin, cand se spunea ca tatal copilului ei este Stefan Banica Jr. Cristian Tantareanu a aflat de relatia fiului lui cu Adriana din presa.