Isi spusesera juramintele in fata altarului, insa o VOCE din multime i-a OPRIT! Nu le-a venit sa creada cand au vazut despre ce este vorba

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:16

Nunta este poate cel mai frumos moment pe care vrei sa il traiesti. Faptul ca ai acceptat o alta persoana in viata ta pentru tot restul vietii, inseamna mult.

Familia si prietenii se aduna pentru a fi partasi la momentul cel mai frumos pe care il traiesti- cununia religioasa. Cel mai frumos aspect al acestui pas este poate momentul cand preotul va declara sot si sotie urmat de sarutul mult asteptat.

Si cum acest lucru se intampla daca nimeni nu are nimic de obiectat, iata ca la nunta celor doi tineri din imaginile de mai jos, a fost o persoana care a a avut curajul sa intrerupa acest moment idilic.

Este vorba de un baietel care a gasit de cuviinta sa spuna ceva la finalul ceremoniei celor doi. Fiind atat de simpatic, toata lumea s-a amuzat copios de curajul lui. Iata cum a reactionat micutul!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”