Ismet, de negasit! Vezi ce se va intampla cu micutul si cum va reactiona Filiz cand va afla de disparitia fratelui ei, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Povestea noastra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.

Panicata de greseala fratilor mai mici, Filiz merge sa-si caute fratiorul, insa Ismet este de negasit.

Familia Elibol are mari probleme. Acestia nu mai scapa de clanul Murtaza care nu renunta la planul lor diabolic de a-i face sa sufere pentru greseala savarsita de Fikri. In mod uluitor, salvarea Elibolilor va veni din partea Ferdei, fosta sotie a lui Tufan.

Cemil isi cauta de lucru si, pentru ca nu reuseste sa-si gaseasca o slujba, Tufan ii sare in ajutor.

Cemil ajunge din politist, barman, in cafeneaua prietenului sau.

Norocul nu il ocoleste pe Fikri, tatal fratilor Elibol. Dupa ce si-a pradat varul, Fikri si-a cumparat un bilet la Loterie. Mare este socul acestuia cand afla ca biletul de loterie este castigator.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Filiz este geloasa pe sotul ei din cauza unei foste prietene a acestuia. revederea dintre Baris si Neslihan provoaca “scantei” in familia Aktan.

Citeste si: Cicek din serialul "Povestea noastra", aparitie inedita alaturi de cele mai dragi persoane! Iata ce relatie frumoasa are actrita cu sora ei mai mare si cat de bine seamana cele doua surori cu cea care le-a dat viata!

Fikret si Kiraz fac o mare greseala. Aflati in parc impreuna cu Ismet, mezinul familiei Elibol, acestia “uita” copilul la locul de joaca. Panicata de greseala fratilor mai mici, Filiz merge sa-si caute fratiorul, insa Ismet este de negasit.