Ismet este acuzat de tentativa de crima!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 01 iun 2018, 09:31
video Foto(4)

Veste ca Refika se afla in spital, in stare grava, cade ca un trasnet asupra membrilor familiei, sotul batranei fiind la un pas de a lesina atunci cand doctorul le da vestea groaznica.

Problemele financiare ale familiei au agravat starea de sanatate a lui Refika, iar rudele incearca din rasputeri sa revina la statutul lor, la bunastarea de dinaintea loviturii primite din partea rivalilor.

Intalnirea lui Mavi cu mama sa este una nedorita, in timp ce fata se afla la piata, cumparand cele necesare. Vorbele grele pe care i le rosteste Mavi mamei sale o ranesc profund pe aceasta.

In tot acest timp, Cemal incearca sa gaseasca o cale de a scapa din acest impas financiar, imprumutandu-se, dar pretul si garantiile cerute sunt uriase.

Problemele pentru familia Gorecki nu se opresc aici, Ismet este acuzat de tentativa de crima, iar  Pembe si Hasibe vin sa le ceara socoteala…

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.