Israelul găsește cadavrele ostaticilor în timpul operațiunilor

Autor: Bogdan Frațilă

Se pare că începerea ofensivei terestre este tot mai aproape. Armata israeliană a lansat primele sale operațiuni în Fâșia Gaza și a găsit cadavrele ostaticilor.

Sursa: PixaBay

Se pare că începerea ofensivei terestre este tot mai aproape. Armata israeliană a lansat primele sale operațiuni în Fâșia Gaza și a găsit cadavrele ostaticilor.

Se pare că începerea ofensivei terestre este tot mai aproape. Armata israeliană a lansat primele sale operațiuni în Fâșia Gaza și a găsit cadavrele ostaticilor. Zeci de mii de palestinieni fug în sudul Fâșiei Gaza. armata israeliană a găsit cadavrele unor compatrioți dispăruți în timpul primelor operațiuni din Fâșia Gaza. După cum a relatat "Jerusalem Post" la primele ore ale dimineții, cadavrele ar fi fost descoperite cu o seară înainte, în timpul unei avansări a Brigăzii a 7-a în Fâșia Gaza.

Potrivit brațului militar al Hamas, 13 dintre cei 150 de ostatici luați din Israel au fost uciși în loviturile aeriene israeliene. Printre aceștia se aflau cetățeni străini, au afirmat Brigăzile Al-Qassam. Informația nu poate fi verificată în mod independent. Armata israeliană a declarat că va investiga acest raport.

Prima desfășurare de trupe terestre în Fâșia Gaza

Între timp, armata israeliană a declarat că forțele terestre au desfășurat operațiuni "localizate" în Fâșia Gaza în ultimele 24 de ore.

Forțele terestre și blindate au căutat piste și "au distrus infrastructura teroristă și au eliminat celulele teroriste". Potrivit unui purtător de cuvânt al armatei israeliene, scopul acestor operațiuni a fost "curățarea zonei de teroriști și arme" și găsirea persoanelor dispărute.Este pentru prima dată de la atacul terorist pe scară largă asupra Israelului comis de Hamas, organizația teroristă care conduce Fâșia Gaza, când armata a raportat că forțele terestre israeliene au fost active în Fâșia Gaza.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a descris contraatacurile actuale din Gaza, în urma terorii Hamas, soldate cu sute de israelieni uciși, ca fiind doar "începutul" ofensivei împotriva militanților islamiști. "Vom distruge Hamas și vom învinge, dar va fi nevoie de timp", a declarat el într-un discurs adresat națiunii vineri seară. "Dușmanii noștri abia au început să plătească prețul. Nu voi detalia planurile noastre, dar vă voi spune că acesta este doar începutul."
Poporul evreu nu a mai trăit astfel de orori de zeci de ani, a spus Netanyahu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zeci de mii de oameni pe fugă

În Gaza, frica și disperarea domnesc în rândul populației palestiniene în fața unei iminente ofensive terestre israeliene împotriva organizației islamiste Hamas. Oamenii aflați în mașini și-au croit drum spre sud cu camioane, căruțe trase de măgari și pe jos de-a lungul singurului drum principal al teritoriului. Hamas, care conduce Gaza, a încercat să împiedice civilii care fug să urmeze apelul Israelului de a evacua nordul.

Aceștia nu ar trebui să se lase păcăliți de "mesajele de propagandă", a spus aceasta. Potrivit Hamas, loviturile aeriene ale forțelor israeliene au ucis 70 de persoane care fugeau spre sudul Fâșiei Gaza și au rănit alte 200. Informația nu a putut fi verificată independent în primă fază. Nu a existat nicio confirmare din partea armatei israeliene. anterior, armata israeliană a cerut locuitorilor din orașul Gaza să își părăsească zonele rezidențiale până vineri seara și să se deplaseze mai la sud. "Armata face apel la toți civilii din orașul Gaza să își părăsească locuințele spre sud pentru propria lor siguranță și protecție", declarase purtătorul de cuvânt al armatei, Jonathan Conricus.

Citește și: Un cetățean român este dat dispărut în Israel. Bărbatul este de negăsit

Citește și: O româncă a fost ucisă de teroriștii Hamas. Bruna avea doar 24 de ani

Citește și: Război în Israel. Peste 300 de persoane au murit: „Atacul nostru abia a început”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.