Isterie la benzinării! Panicați că prețul carburanților va exploda, șoferii au format cozi uriașe la stațiile de alimentare! În județul Bihor un litru de combustibil a ajuns să coste astăzi peste 11 lei!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 09 mar 2022, 22:51

Cozi uriase la benzinarii in aceasta seara, in toata tara

Sursa: unsplash.com

Panicați că prețul carburantului va continua să crească în perioada următoare, șoferii au luat cu asalt miercuri seara benzinăriile din toată țară.

În acesta seară s-au format cozi imense la benzinăriile din toată țară. Zeci de șoferi speriați că prețul carburantului va exploda în următoarea perioada au format cozi uriașe la stațiile de alimentare din toată țară.
Pe de altă parte, Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a transmis însă că nu va crește prețul carburanților și că s-a creat doar o mare isterie, iar ca soluție vor realiza controale la companiile care au crescut prețul.

Isterie la benzinării! Panicați că prețul carburanților va exploda, șoferii au format cozi uriașe la stațiile de alimentare!

Potrivit antena3.ro, isteria de la benzinării a pornit din vestul țării. În județele Bihor, Arad și Timișoara s-au format cozi uriașe la statiile de alimentare, dupa ce pretul carburantilor ajunsese la 11 lei/litru in localitatea Beius. Iar spre seară panica s-a extins treptat în toată țară, formându-se cozi imense.

O mare presiune care a dus la declanșarea acestei panici în România vine în contextul interdicției importurilor de petrol din Federația Rusă.

Citeste si: Prețul combustibililor a luat-o razna! Benzina a sărit de 8 lei litrul! Care este cauza

Isteria s-a declanșat după ce astăzi au apărut imagini cu prețuri majorate practicate de o anumită benzinărie din localitatea Beiuș, ce aparține unei companii locale, partenera a lanțului Mol, unde ajunsese la 11,10 lei pe litru și astfel șoferii panicați au început să ia cu asalt benzinăriile speriați

că prețurilor carburanților vor continua să crească.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În această seară Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru a transmis că nu există probleme în privința stocurilor de carburanți și totodată a anunțat că Premierul Ciucă a subliniat că vor începe controale amănunțite la benzinăriile care au majorat prețurile.

"Guvernul României nu va permite niciun derapaj, nicio tentativă de speculă", a spus Dan Cărbunaru.

De asemenea, ministrul Energiei, Virgil Popescu, a accentuat in aceasta seara, că în țara noastră nu este nicio problema în ceea ce privește "aprovizionarea cu carburanți în benzinării".

"Am avut astăzi întâlniri de lucru cu reprezentanții Rompetrol și ai OMV Petrom și am primit asigurări că există stocuri suficiente de produse petroliere și vor asigura livrările către clienți.

Totodată, vreau să le transmit românilor că nu trebuie să între în panică și să stea la cozi. AVEM SUFICIENTE STOCURI!(...) E o psihoză și de aceea spun că nu există niciun motiv să stăm la coadă și să întoarcem capul în vremea lui Ceaușescu”, a transmis pe contul de Facebook ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Citeste si: Prețurile la carburanți au ajuns la praguri exagerate! Dan Negru: „Un plin de 50 L costă 353 lei. Un zbor până-n Dubai e mai ieftin, 219 lei”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.