Istoria se repetă la Bravo, ai stil. Iris este noua pradă a urmăritorilor falși. Cum explică concurenta creșterea pe care a avut-o contul ei de socializare

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 05 mai 2023, 20:15

Iris este noua pradă a urmăritorilor falși: „Încerc să nu-i dau atenție”

Sursa: Instagram

Istoria se repetă în cadrul celui mai iubit show de modă din România. Se pare că Iris se confruntă cu aceeași problemă ca și colegele ei, contul său de Instagram a fost asaltat de urmăritori falși.

Lucrurile par să se complice din ce în ce mai tare la ”Bravo, ai stil”. Se pare că Iris este noua pradă a urmăritorilor falși din online. Contul ei de socializare a suferit un bum inexplicabil.

Iris este noua pradă a urmăritorilor falși: „Încerc să nu-i dau atenție”

Înainte ca ținuta lui Iris să fie jurizată, Ilinca Vandici a ținut să discute cu Iris despre o situație deloc străină în platoul „Bravo, ai stil”.

Episodul cu urmăritorii falși se repetă și în cazul lui Iris, după ce mai multe concurente s-au plâns de aceeași chestiune. 

Iris a mărturisit că nu vrea să-i dea satisfacție persoanei care se ocupă cu așa ceva și nu vrea să dea prea multă atenție acestei situații.

Ilinca Vandici:  Iris, se repetă și la tine episodul cu urmăritorii?

Iris:  „Da, se repetă, însă încerc să nu-i dau atenție pentru că cine se află în spatele acestor lucruri asta își dorește. Mi-am pus profilul pe privat, am început să șterg din urmăritori, cum au făcut-o și fetele pentru că nu mi s-a întâmplat doar mie, i s-a întâmplat și Carinei și Andreei.(...) Din câte am înțeles de la Alina, și ea s-a pus să șteargă și într-o zi, după ce a șters mulți, au venit iar.”

Alina:  „Da, și o să tot vină.”

Citește și: Prietenia Andreei cu Constanția și Milena este suspectată ca fiind din interes:„Ar putea fi manipulate foarte ușor”

Cine se află în spatele urmăritorilor falși. Iris a făcut primele declarații: „Am auzit tot felul de speculații”

 Întrebată de Ilinca Vandici dacă are idee cine se află în spatele acestei situații, ei bine, Iris a mărturisit că se speculează că Sorina s-ar afla în spatele urmăritorilor falși, însă nu vrea să acuze pe nimeni, căci nu știe cu exactitate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ilinca Vandici:  „Ai idee cine este în spate?”

Iris „Nu. Am auzit tot felul de speculații. Că ar fi Sorina, că ar fi o altă concurentă. Eu nu cred.”

Ilinca Vandici:  „Pe voi vă afectează în vreun fel?”

Andreea:  „Da, ne afectează.”

Ilinca Vandici:  „Păi și cine ce ar avea cu voi?”

Iris:  „Din câte am înțeles, dacă faci o treabă ca asta, după este mult mai ușor de spart contul.”

Citește și: ”Minciuna are picioare scurte” Milena a trezit suspiciuni în platoul ”Bravo, ai stil” Are sau nu stilist