Italia vs Spania, ce pariază tipsterii în semifinala EURO 2020

Author: Oana Iosif
Actualizat: 06 iul 2021, 08:00

Italia și Spania se vor lupta în prima semifinală de la EURO 2020. Cele două selecționate se vor întâlni Marți, 6 iulie 2021 pe Wembley Stadium din Londra de la ora 22:00 pentru a încerca să ajungă în ultimul act al turneului.

Ponturi pariuri Italia vs Spania, Euro 2020

Cu siguranță acest meci va atrage un interes uriaș și din partea pariorilor. Tocmai de aceea îți prezentăm în cadrul acestui articol 10 idei de pronosticuri din partea analiștilor și tipsterilor site-ului 10pariuri.ro pe care le poți încerca pentru meciul Italia – Spania. Cotele și pronosticurile au fost preluate din oferta agenției Betano online.

Nu știi pe care să-l alegi? Vezi aici pontul pentru Italia – Spania cu probabilitatea cea mai mare de reușită.

Peste 2.5 goluri, cota 2.18

Italia și Spania sunt echipele care au marcat cele mai multe goluri la acest turneu final, 11 (Italia), respectiv 12 (Spania). În aceste condiții există șanse mari să avem parte de un meci cu cel puțîn 3 reușite, chiar dacă miza este una foarte mare. Italienii au arătat foarte motivați până acum, iar atacul funcționează foarte bine, în timp ce și spaniolii au o forță ofensivă de invidiat.

Italia se califică, cota 1.78

Italia este echipa care a impresionat cel mai mult la acest EURO 2021 și în continuare toți se așteaptă la prestații bune din partea Squadra Azzurra. Spania s-a chinuit mult în fazele eliminatorii, jucând prelungiri în ambele dispute (din 16-îmi și sferturi), astfel că ibericii pot acuză și oboseală. Îi văd pe italieni mai motivați, mai în formă și cred că pot obține calificarea în finală.

Alvaro Morata peste 0.5 șuturi pe poartă, cota 1.45

Alvaro Morata este al doilea jucător de la EURO 2020 în ceea ce privește numărul de șuturi pe poartă, la egalitate cu Ronaldo și în spatele lui Patrick Schick. Fiind probabil cel mai important om din atacul Spaniei este foarte probabil că acesta să șuteze de cel puțîn o dată pe poartă Italiei. Spania probabil se va află la conducerea jocului în majoritatea timpului, astfel că în mod normal își va crea câteva ocazii de a marca, cu Morata de multe ori în prim-plan.

Peste 7.5 șuturi pe poartă, cota 1.65

La capitolul șuturi pe poartă, Spania conduce la EURO 2021, având 39 de astfel de execuții, în timp ce italienii se află pe locul 3 la acest capitol, cu 26 de șuturi cadrate. În aceste condiții cred că ne putem aștepta că și la acest meci portarii să aibă ceva de lucru și să vedem minim 8 șuturi pe poartă.

Șuturi pe poartă handicap: Spania +0.5, cota 1.75

Acest pronostic înseamnă că Spania va avea cel puțîn la fel de multe șuturi pe poartă că și Italia sau chiar mai multe. Cred că are șanse bune de reușită, țînând cont că probabil Spania va conduce jocul și va avea mai multe ocazii de poartă. Conform statisticilor, italienii fructifică mai bine șansele de gol, în timp ce spaniolii au nevoie de mai multe șuturi cadrate pentru a marca. În niciunul din meciurile disputate până acum Spania nu a fost depășită la capitolul șuturi cadrate și mă gândesc că nu se va întâmplă asta nici acum.

Italia – Spania – Autogol în meci, cota 12.00

Dacă vrei să joci un pariu mai riscant atunci poți miza pe un autogol în meci. Acest turneu este de departe Campionatul European de Fotbal la care s-au înscris cele mai multe autogoluri, 8 până în acest moment. Italia a beneficiat de un autogol în meciul din grupe cu Turcia, în timp ce Spania și-a marcat în propria poartă cu Croația în 16-îmi și a beneficiat de un autogol al adversarilor în sfertul de finală cu Elveția. Așadar nu cred că este exclus să vedem un autogol și în acest joc, iar cota pentru că acest eveniment să se întâmple este una foarte tentantă.

Italia – Spania – Spania peste 4.5 cornere, cota 1.78

Spania este o echipa de posesie și e foarte probabil că ea să conducă jocul și în semifinală cu Italia. În toate meciurile disputate până acum la European ibericii au executat de fiecare dată cel puțîn 6 cornere. Cred că sunt toate șansele că Spania să obțînă și acum minim 5 lovituri de colț, țînând cont de stilul sau de joc, prin care pune o presiune constanța pe careul advers.

Italia – Spania – Sub 3.5 cartonașe galbene, cota 1.98

La centrul acestei confruntări se va află un arbitru cu mare experiență, Felix Brych din Germania. După părerea mea acesta va ști cum să controleze foarte bine desfășurarea jocului și nu va scoate prea ușor cartonașele galbene. De altfel, din cele 4 meciuri arbitrate la Campionatul European 2021, Brych a acordat o singură dată mai mult de 3 avertismente, în Belgia – Portugalia. Așadar, pariul sub 3.5 cartonașe, care îți poate aproape dublă investiția consider că merită încercat.

Italia – Spania – Sub 24.5 fault-uri comise, cota 1.95

Felix Brych ne-a obișnuit la acest European să lase jocul ceva mai liber și să nu fluiere chiar orice intrare peste limita regulamentului. Are o medie de numai 17.25 fault-uri acordate pe meci, iar cel mai mult a intervenit de 23 de ori într-o partida. Linia de 24.5 fault-uri în meci a fost depășită în doar 2 din cele 5 meciuri disputate atât de Italia, cât și de Spania (luând în considerare timpul regulamentar de 90 minute). Așadar cred că putem asista la un joc cu maxim 24 de fault-uri, chiar dacă miza este una uriașă. Cu posesia zdrobitoare cu care ne-a obișnuit Spania e foarte probabil să nu avem un meci foarte dur, ci mai mult unul de așteptare și tatonare.

Italia – Spania – Peste 0.5 goluri în prima repriză, cota 1.53

În 4 din cele 5 meciuri disputate de Spania la acest turneu (cu excepția remizei albe din meciul de debut) s-a înscris cel puțîn o dată în prima repriză. Mă aștept că ambele echipe să înceapă destul de hotărâte acest meci. Italia cam așa ne-a obișnuit în meciurile precedente, în timp ce Spania evident va dori să dicteze ritmul jocului încă din start. Și în 3 din 5 jocuri ale Italiei s-a marcat în prima repriză, deci consider că sunt șanse mari să vedem un gol în primele 45 minute și în această semifinală.



 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.