Italianul falit din dragoste: “Traiesc cu 2 euro pe zi” Aflati noi detalii din ancheta marca "Asta-i Romania", duminica, de la ora 17:30, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 sep 2020, 19:05
video Foto(6)

Duminica, de la ora 17:30, la “Asta-i Romania!”, aflam, in exclusivitate, noi detalii si declaratii inedite despre halucinanta poveste dintre italianul septuagenar, Francescu Thiela, si Simona Margaian.

Duminica, de la ora 17:30, la “Asta-i Romania!”, aflam, in exclusivitate, noi detalii si declaratii inedite despre halucinanta poveste dintre italianul septuagenar, Francescu Thiela, si Simona Margaian, gorjanca acuzata ca l-ar fi familentat pe barbat, prejudiciul fiind de aproximativ 780 de mii de Euro. Povestea celor doi, Francesco Thiela, un barbat cu o foarte buna stare materiala, aflat in cautarea celei de a doua tinereti, si Simona, o tanara focoasa cu 43 de ani mai tanara, este departe de a se fi incheiat.

Relatia de 3 ani, dintre Francesco si Simona s-a incheiat cu un dosar istoric, in care femeia este acuzata ca l-ar fi escrocat sentimental pe el, italianul Thiela.

In prezent, romanca este cercetata pentru inselaciune deosebit de grava, iar prejudiciul este 780 de mii de Euro.

“Nu puteam sa am o relatie cu el. Pentru mine era ca un bunic”, spune

Simona.

In satul in care s-a nascut Simona, vecinii recunosc ca s-au pus pe ganduri cand au vazut ca viata familiei Tiriplica, numele de fata al Simonei, s-a schimbat in bine peste noapte. N-au inteles de unde vine bunastarea, dar au inteles ca ceva e necurat la mijloc.

“Un om cinsitit nu poate sa se ridice peste noapte cu avere, atata avere. (…) Cand a plecat la liceu, nici cercei la ureche nu avea”, povestesc

vecinii Simonei, din satul natal al acesteia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

In timp ce pentru Simona Margaian banii nu mai sunt o problema, italianul se plange ca traieste de pe o zi pe alta.

“Traiesc cu 2 euro pe zi”, se plange italianul.

Noi marturii ale unor colege de club, care ar fi lucrat cu Simona in Italia, contureaza in tonuri nu tocmai roz portretul romancei. Acestea vor putea fi urmarite, in exclusivitate, duminica, la “Asta-i Romania!”.

Ce anume l-a determinat pe Francesco Thiara sa-si vanda casele, masina si bijuteriile raposatei sotii si cum a ajuns acesta sa traiasca precum ultimul muritor intr-o locuinta sociala, cu doi euro pe zi, cine este cu adevarat Simona Margaian, ce se ascunde in

spatele imaginii de femeie fatala, mereu cu zambetul pe buze, cum a reusit aceasta ca la 30 ani sa ridice un imperiu? La toate aceste intrebari putem afla raspunsurile duminica aceasta, de la 17:30, la “Asta-i Romania!”

 

Taguri: