Italienii critica felul in care autoritatile romane au gestionat criza bebelusilor cu sindrom hemolytic-uremic. Au cerut chiar modificarea sistemului de alerta rapida de la nivelul Uniunii Europene

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 05:45

Solicitarea vine dupa ce specialistii din Peninsula au anuntat ca baietelul roman din Florenta s-a imbolnavit dupa ce a mancat branza de burduf romaneasca.

La ce concluzii au ajuns specialistii romani privind, sursa imbolnavirilor, aflati acum! Doi copii cu sindrom hemolitic uremic mai sunt internati la Marie Curie. Medicii spun ca starea lor este stabila. Tot astazi autoritatile sanitar-veterinare au anuntat ca vor verifica si felul in care mai multi copii s-au imbolnavit dupa ce au consumat alimentele din programul “Cornul si laptele”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.