Exista diferente ale aspectului fizic intre gemenii identici? Descopera in GALERIA FOTO!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:05

Martin Schoeller, un fotograf a publicat recent niste poze cu gemeni identici si astfel a creat o poveste interesanta pentru National Geografic.

Fotograful a reusit sa suprinda fiecare detaliu legat de aspectul fetei subiectilor sai. Prin comparatia portretelor se poate vedea cat de bine seamana gemenii, dar si care sunt detaliile ce ii face unici, din punct de vedere fizic.

Cu toate ca forma ochilor, culoare parului sunt idetice atunci cand vine vorba de gemeni, unul poate fi timid, iar celalalt sociabil. Asa ca te invitam sa vezi fotografiile de mai jos de unde poti sesiza usoare diferente ale aspectului fizici in ciuda faptului ca au acelasi ADN.


1. Marta (stanga) si Emma (dreapta)
Ambele au 15 ani si isi doresc ca pe viitor sa meraga la aceeasi universitate si sa devina cantarete de opereta. Gemenele sunt pasionate de pictura, dar au o abordate cu totul diferita.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/g2-7005c325b40ec8b60fd7c48742009f48.jpg
2. Ramon (stanga) si Eurides (dreapta)

Cand erau sugari cei doi aveau bratari, dupa care mama lor ii diferentia. Astazi ei au 34 de ani si sunt vecini in Florida si traisc in case identice construite impreuna.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/g1-670f0cf4c8a44aacef3d5ff51be32373.jpg
3. Loretta (stanga) si Lorraine (dreapta)
Cand Loretta a fost diagnosticata cu cancer la san, Lorena era cu ea in cabinetul mediciului, care i-a dat aceasta teribila veste. Loretta a intrebat in acel moment daca si sora sa trebuie sa-si faca un constrol la san. Din nefericire medicul a descoperit ca si Lorraine are cancer la san. Dupa tratamente gemenele se simt foarte bine si sanatatea lor este buna.

 

Taguri: