Iti mai amintesti de Hatice Sendil (din serialul "Ziua in care mi s-a scris destinul")? Indragita actrita a decis sa revina pe platourile de filmare la zece luni de la nasterea fiului ei! Iata cat de bine arata!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 apr 2018, 11:35
video Foto(5)

Hatice Sendil este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia.

De curand, frumoasa actrita a fost surprinsa in Istanbul, plimbandu-se alaturi de fiul ei, Can si de sotul ei, Burak Sagyasar, in centrul comercial Istinye Park. Jurnalistii n-au ezitat sa ii adreseze cateva intrebari fericitei mamici, despre modul in care i s-a schimbat viata de cand a venit pe lume bebelusul ei. Hatice Sendil a declarat ca se simte minunat in postura de mama, adaptandu-se cu noile sale activitati si ca adora sa petreaca cat mai mult timp alaturi de familia sa.


Hatice Sendil a marturisit de aceasta data: "Actoria este profesia mea! Ma voi intoarce in cel mai scurt timp!". Celebra actrita arata din ce in ce mai bine si a reusit sa revina la silueta avuta inainte de sarcina.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.