Iti mai amintesti de NURAN din serialul "Bahar: Viata furata"? Celebra Yesim Ceren Bozoglu, a trecut din nou printr-un proces de slabire intens si a pierdut 40 de kilograme! Iata cat de sexy este aceasta la varsta de 41 de ani!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 aug 2021, 02:20

Daca o vezi acum pe Yesim Ceren Bozoglu nu-ti vine sa crezi ca ea a interpretat-o pe Nuran, mama vitrega a lui Bahar.

Aceasta nu a considerat un sacrificiu pentru ca a facut-o special pentru rol si stia ca va reusi sa scape de kilograme. Actorii trec prin transformari uneori socante de dragul artei si se supun acestor schimbari pentru a fi cat mai credibili pe micul ecran.

Citeste si: LEYLA din "Dragoste infinita" locuieste intr-o casa superba! ZERRIN TEKINDOR a acceptat sa-si prezinte locul de suflet, creat dupa bunul ei plac, pentru o renumita revista din Turcia! Iata cum si-a pus amprenta pe amenajarea locuintei sale care aduce cu un veritabil muzeu! VEZI imagini spectaculoase!

Citeste si: N-O SA-TI VINA SA CREZI ce se intampla in culisele serialului-fenomen "DRAGOSTE INFINITA"! Iata ce fac ACTORII tai preferati, in spatele camerelor de filmat! Vezi un filmulet fabulos in care BURAK OZCIVIT danseaza in pauzele dintre filmari!