„Îți bați joc de mine!”. Robert a pus punct definitiv relației cu Mihaela! Aflați ce se va întâmpla într-o nouă ediție din „Casa iubirii”, pe 2 august, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 aug 2023, 18:39

Robert a pus punct definitiv relației cu Mihaela

Sursa: Captură KANAL D

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Robert decide să-i spună „adio” Mihaelei.

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Robert decide să pună punct definitiv relației cu Mihaela.

Robert a pus punct definitiv relației cu Mihaela 

Mâine, Robert și Mihaela sunt surprinși discutând în curtea din casa fetelor. Robert este vizibil iritat și consideră că Mihaela își bate joc de el prin faptul că i-ar cere partenerei sale să-l respecte și pentru că ar vorbi degeaba.

Mihaela, pe de altă parte, îl întreabă cu ce nu l-a înțeles și de ce a pus pauză relației.

Citește și: Mihaela, devastată din cauza mesajele primite! „Nu-ți pasă de mine! Uite ce față de barbar ai!” Iată ce detalii dureroase a descoperit concurenta despre Robert, cel pe care îl considera partenerul ei

„Ce trebuie să fac? Să vorbesc ca un casetofon, să îți cer respectul la orice minut? Îți bați joc de mine?”, a spus Robert.

„Mi-ai spus că nu te înțeleg, dar tu ai pus pauză. De ce nu te-am înțeles?”, a întrebat Mihaela.

„Cu nimic” , a răspuns Robert.

Sătul de atitudinea evitantă a Mihaelei, Robert a trecut direct la subiect și a întrebat-o dacă ea chiar crede că s-a cuplat cu ea doar ca să-i meargă bine în emisiune.

„Te întreb pentru ultima dată, că eviți răspunsuri la întrebări care sunt reale. Crezi că am făcut cuplu de emisiune cu tine?”, a întrebat Robert.

„Da. Acum cred”, a răspuns Mihaela, lucru care l-a scos pe Robert din sărite și l-a determinat să ia decizia de a pune punct relației. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Cine a plecat acasă cu cecul în valoare de 5.000 de lei și cine a părăsit competiția „Casa Iubirii”: „Nu mă așteptam la asta”.

„Da? La revedere. Am terminat!”, a spus Robert, după care s-a ridicat și i-a întins mâna Mihaelei ca să o salute, salut la care Mihaela nu a răspuns, pentru că nu a mai vrut.

Mihaela izbucnește în lacrimi. Robert nu mai știe ce să simtă

Imediat după ce s-a despărțit de Mihaela, Robert a intrat în casa fetelor nervos, moment în care fetele l-au rugat să nu plece și să nu reacționeze în acest fel.

„O să-mi fie greu să-l văd aici”, a spus Mihaela, plângând în curte.

„Nu știu ce să mai simt! Îmi zice că-mi aruncă cadourile, că dă cu ceasul de pământ, că se duce acum acasă. Păi băi, frate, ori suntem normali, ori o luăm pe câmp! Ce facem aici, îți bați joc de mine!”, a declarat Robert.

Aflați ce se întâmplă în continuare mâine, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!