Iti dau lacrimile! Anuntul facut de Giani Kirita, putini il credeau in stare pe Faimos de asa ceva: le-a cerut ajutorul fanilor lui

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 11 iul 2018, 15:35

Desi pare a fi un om extrem de dur, in realitate Giani Kirita are un suflet de aur si este o persoana foarte sensibila.

Recent Faimosul de la Exatlon a fost impresionat de cazul lui Alex, un tanar in varsta de 24 de ani a carui viata s-a schimbat radical dupa ce a suferit un grav accident rutier.

Alex a stat 6 saptamani in coma, si-a revenit treptat insa acum nu mai poate sa mearga, sa citeasca sau sa vorbeasca. Singura lui sansa de recuperare este transferul la o clinica din Viena, iar Giani Kirita face eforturi pentru a-l ajuta si a-i oferi sansa la o viata mai buna.

Iata ce a postat "Faimosul" pe pagina lui de Facebook:

"Poti face o donatie accesand link-ul acesta: https://www.facebook.com/donate/391315271277089/

"Alex e un baiat de 24 de ani, caruia de copil i-au placut activitatile sportive si tot ce inseamna sanatatea. Fiind luptator de MMA si instructor de fitness, a devenit un exemplu pentru cei din jurul lui. E un baiat de nota 10 cu care ne-am antrenat si noi in repetate randuri.

La sfarsitul anului trecut, Alex a suferit un accident rutier grav, a fost lovit de o masina. In urma impactului a rezultat un traumatism cranio-cerebral grav, urmand ca viata lui si a celor ce il iubesc sa fie schimbata radical.

"Sustinut in viata doar de aparate, si-a revenit treptat dupa 6 saptamani de coma. Singura sansa pentru o recuperare completa a lui Alex este transferul la o clinica de specialitate din Viena, unde va avea sansa de a invata din nou sa mearga, sa citeasca, sa vorbeasca, sa iubeasca.

"Pentru el, fiecare zi care trece fara recuperare inseamna sanse mai scazute de refacere.

"Fie ca donezi, fie ca inviţi prieteni sa cunoască aces caz, fie ca distribui pe facebook, te poti alatura luptei lui Alex, luptei noastre", a scris Giani Kirita.

Sportivul s-a filmat si in timp ce il ajuta pe Alex sa faca cativa pasi, iata imaginile impresionante: