„Îţi dau orice vrei, dar lasă-mă în pace”. Clipele de groază prin care a trecut un copil de 12 ani, agresat de doi adolescenţi

Author: Laura Macovei
Actualizat: 02 sep 2023, 11:18

„Îţi dau orice vrei, dar lasă-mă în pace”. Clipele de groază prin care a trecut un copil de 12 ani, agresat de doi adolescenţi

Sursa: Observator/Pixabay

Un copil de 12 ani din Teleorman a trecut spaima vieții sale, după ce a fost bătut crunt de doi adolesenți. Tot momentul de groază a fost filmat de o cameră de supraveghere, iar imaginile sunt șocante.

Băiatul de 12 ani a trecut prin clipe de groază, după ce a fost bătut crunt de doi adolescenți de 13 ani, pe un teren de fotbal. Victima a fost lovită în repetate rânduri cu pumnii și picioarele de către ambii agresori.

Copil de 12 ani, bătut crunt pe terenul de fotbal

O cameră de supraveghere a surprins toate momentele incidentului. Pe imagini se observă cum agresorii se îndreaptă către copilul de 12 ani și îl întreabă dacă „mai vrea” (o bătaie).

Victima stă pe o bancă și este lovită cu pumnii și picioarele de către cei doi. 

Citește și: Motivul incredibil pentru care tânăra de 18 ani din Mangalia i-ar fi luat viața prietenei sale! Își înșela iubitul și s-ar fi săturat să mintă pentru ea!

Deşi copilul îi imploră să nu îl mai lovească, cei doi nu se opresc.

Acesta le spune că le dă ce vor ei, numai să înceteze. 

Agresor:  Mai vrei? Hai că ştiu că mai vrei!

„Îţi dau orice vrei, dar lasă-mă în pace ”, au fost cuvintele copilului de 12 ani, snopit în bătaie.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În urma celor petrecute, poliţiştii s-au sesizat și au deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

O bătrână de 80 de ani a fost agresată fizic până și-a dat ultima suflare. Aceasta a fost găsită fără viață în casa ei

Un bărbat de 31 de ani din Dolj a omorât-o cu bătaia pe sora bunicii sale, iar femeia a fost găsită fără viață în propria locuință.

Bărbatul de 31 de ani din Dolj  a fost reţinut pentru omor, după ce a bătut-o pe sora bunicii sale. 

Poliţiştii Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Poiana Mare au fost sesizați vineri, 14 iulie 2023, de către un bărbat de 47 de ani după ce o bătrână de 80 de ani ar fi fost agresată fizic de unul dintre membrii familiei ei.

Când organele de poliție au ajuns la locul faptei, aceștia au descoperit sufletul neînsuflețit al victimei.

Citește și: „Este un tip care nu este violent, nu are antecedente” Ce a declarat avocatul lui Daniel Balaciu, cel care a desfigurat-o pe Dana Roba

„În urma efectuării necropsiei medico-legale, s-a stabilit că moartea victimei, în vârstă de 80 de ani, a fost violentă, leziunile putându-se produce prin lovire cu corp dur şi corp tăietor-înţepător. De asemenea, între leziunile de violenţă şi deces există legătură directă de cauzalitate. Din cercetările efectuate s-a stabilit că un tânăr de 31 de ani, din localitate, este bănuit de comiterea faptei, acesta locuind împreună cu victima (sora bunicii paterne)”,  a transmis IPJ Dolj, potrivit  observatornews.ro.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.