Îți dorești o carieră în industria bănoasă a videochatului, dar nu știi cum poți ajunge un model de succes? Iată calitățile de care ai nevoie!

Author: Ana Filip

Multe femei tânjesc după o viață luxoasă, sume fabuloase și un mediu de lucru flexibil care să le maximizeze potențialul, lucruri de care modelele de videochat beneficiază din plin.  Cântărind toate aceste avantaje, nu este de mirare că o carieră în domeniu a ajuns atât de promovată și profitabilă. Poate fi intimidant atunci când întâlnești cuvântul „model” în descrierea jobului, în mintea ta proiectându-se imaginea unui trup zvelt alături de un chip angelic și lipsit de imperfecțiuni, însă lucrurile sunt mai „normale” decât crezi. Atitudinea corectă și aspectul îngrijit sunt singurele lucruri care contează, cât timp există dorință și determinare, așa că iată ce trebuie să ai în vedere.

TOP 4 calități indispensabile pentru a putea prospera și a atinge sume exorbitante ca model de videochat

Nu ai nevoie de un trup de model, ci de atitudinea unui model. Ceea ce ne aduce la prima trăsătură definitorie a oricărei angajate de succes.

1. O mare încredere de sine

Pentru a putea prospera ai nevoie de ambiție și o doză generoasă de încredere în propria persoană. Energia pe care o emani influențează considerabil dispoziția clienților și, automat, timpul pe care-l petrec cu tine în mediul online. Avantajul unei cariere într-un studio profesional este cultivarea încrederii de sine și atenuarea nesiguranțelor care te macină. Fie că e vorba de aspectul fizic, de feminitate sau de aptitudinile sociale, studioul potrivit te va ajuta să te autodepășești și te va susține în orice demers. 

2. Cunoștințe minime de limba engleză

Din motive de confidențialitate, urmarea unei cariere de model în industria de videochat presupune interacțiunea cu persoane din afara țării, motiv pentru care un nivel bunicel de limbă engleză este necesar pentru ca tu și interlocutorul să aveți parte de o experiență plăcută. O conversație antrenantă va menține interesul clientului mai mult timp și, implicit, îți va crește performanța și veniturile.

3. Un aspect plăcut și îngrijit

Ai descoperit deja că un model de videochat nu este un „fotomodel” propriu-zis, așa că nu trebuie să-ți faci probleme legate de kilogramele în plus. Trebuie însă să ai grijă ca ținuta și machiajul să te complimenteze pentru a-ți putea pune atuurile în valoare. Dacă ești în căutarea celui mai bun studio de videochat din București care să-ți pună la dispoziție propriul make-up artist, traineri cu experiență, fotografi profesioniști și un cadru de lucru somptuos, Kendrastudio.ro are un răspuns pentru toate nevoile tale.

4. Capacitate de adaptare

Jobul de model presupune un mediu de lucru dinamic unde spontaneitatea îți va fi utilă în nenumărate contexte. Încasările tale depind în mare măsură de capacitatea ta de adaptare la diverse situații, tipologii de clienți, la noile trenduri în materie de videochat, cât și de deschiderea față de metode inedite de seducție și comunicare eficientă. Un studio profesional îți va pune la dispoziție toate resursele necesare pentru a reuși, însă modul în care îți maximizezi potențialul ține de seriozitatea ta.

Dacă ai parcurs acest articol și profilul descris ți se potrivește mănușă, succesul tău este garantat. Cât timp îndeplinești criteriile de mai sus, câștigurile substanțiale nu vor înceta să apară. 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.