Iti doresti o locuinta usor de intretinut? Iata de ce este bine sa optezi pentru gresie in cele mai importante camere!

Author: Ana Filip

Curatenia poate sa devina o corvoada, mai ales daca ai o locuinta mare, astfel ca orice lucru care iti poate usura munca, este binevenit. Daca vrei sa iti poti intretine usor cele mai solicitate incaperi din locuinta ta, opteaza pentru imbracarea podelei in gresie. Aceasta este facil de curatat, se gaseste intr-o varietate de modele sau marimi si este destul de usor de montat.

Top 3 camere in care trebuie neaparat sa optezi pentru gresie!

1. Bucataria

Bucataria reprezinta una dintre cele mai folosite camere din locuinta ta, astfel ca este necesar sa optezi pentru materiale de calitate, care sa treaca testul timpului. Poti opta pentru gresie de la Hornbach.ro, la cel mai avantajos pret, astfel incat bucataria ta sa capete un aspect extrem de placut. Pe langa factorul estetic, gresia este perfecta pentru o astfel de incapere, intrucat poate fi destul de usor de curatat si de intretinut. Daca obisnuiesti sa gatesti mult, stii deja cat de repede se poate murdari podeaua din bucatarie. De asemenea, umezeala poate sa afecteze in timp peretii si podeaua, astfel ca toti aborii care rezulta in urma procesului de gatit, iti poate strica bucataria. Daca optezi pentru parchet, vei observa ca acesta se pateaza destul de usor, astfel ca va fi necesar sa speli pe jos de mai multe ori pe zi. De asemenea, acesta se umfla in contact cu umezeala, astfel ca se poate strica destul de rapid. Gresia este perfecta pentru aceasta camera din casa ta, intrucat se curata facil, doar cu apa sau cu o solutie speciala si nu se degradeaza in timp.

2. Baia

Podeaua unei camere reprezinta un aspect extrem de important de care sa tii cont, atat din punct de vede estetic, cat si din punct de vedere al utilitatii. In general, oamenii opteaza pentru gresie si faianta in aceasta incapere, intrucat acestea sunt usor de intretinut si protejeaza peretii si podeaua de umezeala. Exista insa si persoane care vor sa foloseasca doar parchet in locuinta, optand pentru aceasta varianta inclusiv pentru baie. Totusi, daca vrei sa alegi parchet pentru baia ta, alege un material mai gros, potrivit pentru trafic greu si rezistent la apa. Acesta are un pret mai ridicat si nu exclude posibilitatea ca parchetul sa se degradeze in timp. De aceea, solutia clasica este si cea mai benefica pentru locuinta ta. Alege gresia care se potriveste cel mai bine cu mobilierul din incapere, pentru a alcatui un aspect unitar.

3. Holul

Chiar daca nu este tratat ca o incapere individuala, holul joaca un rost destul de important in locuinta ta. Acesta conecteaza toate camerele intre ele, astfel ca este o zona intens circulata. Daca vrei sa ai o podea rezistenta si care sa nu necesite o curatenie temeinica in fiecare zi, alege sa folosesti gresie pentru aceasta suprafata. Pentru o obtine un aspect rustic si interesant, poti alege gresia portelanata. Aceasta iti transforma complet locuinta, oferindu-ti senzatia ca te afli in mijlocul naturii. Gresia este perfecta indiferent de anotimp, intrucat aceasta nu se va degrada deloc in contact cu apa, zapada sau noroiul.

Asadar, daca vrei sa iti reamenajezi locuinta, trebuie sa iei in considerare utilizarea gresiei. Aceasta este perfecta pentru anumite incaperi precum baia, holul sau bucataria, usurandu-ti viata. Folosind gresie pentru anumite camere, te asiguri ca aceasta va rezista ani buni, iar tu nu vei mai pierde ore intregi curatand casa.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.