Iți dorești o viață simplă și confortabilă? Alege un apartament nou Aurel Vlaicu!

Author: Oana Picerea
Actualizat: 26 oct 2021, 15:20

Atunci când se decide achiziționarea unei locuințe, există foarte multe aspecte de care trebuie să țineți cont astfel încât să puteți lua cea mai bună decizie.

Fie că discutăm despre achiziționarea unui apartament sau a unei case, avem de-aface cu o investiție foarte mare, fapt pentru care, este esențial să știți că investiți acei bani într-un mod inteligent, astfel încât să vă puteți bucura de tot confortul dorit.

În cele mai multe cazuri, a locui la casă este mai relaxant, însă a locui la apartament este mult mai simplu și mai ieftin, fapt pentru care, un număr tot mai mare de persoane tind să aleagă un stil de viață mai simplu, achiziționând un apartament, dovadă fiind multitudinea de blocuri noi care se construiesc.

În general, atunci când discutăm despre achiziționarea unui apartament, cel mai avantajos este să achiziționați într-un bloc nou. De exemplu, puteți opta pentru un apartament nou Aurel Vlaicu în complexul Ivory Residence, un complex nou nouț de blocuri din capitală, în care vă este pusă la dispoziție o gamă variată de apartamente de diferite dimensiuni, la prețuri avantajoase.

De ce este avantajoasă achiziționarea unui apartament în Ivory Residence Pipera?

Ivory Residence este un ansamblu rezidențial de mare anvergură în zona Pipera. Acesta cuprinde 2 faze ale construcției, fiecare fiind format dintr-un număr de 6 blocuri de locuințe și cate 1 bloc pentru parcări.

Cu alte cuvinte, vor exista suficiente apartamente pentru un număr foarte mare de persoane, proiectul având peste 1200 de apartamente, 1400 locuri de parcare și boxe. Faza 1 a proiectului este deja ridicată și parte din blocuri se vor preda în lunile următoare iar pentru faza a 2-a a început construcția anul acesta și va putea fi livrată în 2023.

Calitatea construcției:

În Ivory Residence Pipera, blocurile sunt construite la cele mai înalte standarde, fiind utilizate materiale de cea mai bună calitate pentru satisfacerea celor mai exigente gusturi. Avem o construcție a blocurilor de tip monolit – adică pereți turnați din beton armat, fapt care oferă structrii o rezistență net superioară, precum și o izolare fonică mult mai bună calitate.

Grosimea pereților structurali sunt de 40cm, 30cm și la etajele superioare ajunge și la 25cm, iar planșeele au grosimea de 20cm la parter și etajul 1 și de 18cm la etajele superioare. Fundația aleasă este de tip radier general care reprezintă o fundație de tip direct, realizată că un planșeu întors care asigură o suprafață maximă de rezemare pe teren a construcției.

Acest tip de fundație se utilizează deoarece construcția are o înălțime Subsol + P + 7 etaje care transmite încărcări importante la teren și pentru că radierul împreună cu elementele verticale structurale ale substructurii realizează o cutie rigidă și rezistentă.

Nu doar construcția în sine este de cea mai bună calitate, ci și finisajele au fost lucrate de asemenea, astfel încât să satisfacă cele mai exigente gusturi.

Poziționarea în zona de nord:

Ansamblul este poziționat în Pipera, în imediata proximitate a rondului de la OMV, în spatele reprezentantei Toyota și are 3 cai de acces către Bulevardul Pipera. Datorită poziționării ideale, viitorii locatari se bucură de acces facil la toate ariile de interes pentru întreaga familie, de la transportul în comun, infrastructură, spații de cumpărături și relaxare sau instituții de învățământ și centre de business.

Suprafață mare a apartamentelor:

Garsonierele au suprafețe începând de la 37 mp utili până la 50 mp utili, apartamentele de 2 camere au suprafețe începând cu 55 mp utili până la 83 mp utili iar apartamentele cu 3 camere au suprafață de 84 mp utili.

Racordarea la utilități:

Blocurile sunt racordate la toate utilizatile publice din zonă, existând spatii verzi generoase în imediată vecinătate, parcări atât pentru rezidenți cât și pentru cei care vin în vizită, subsoluri cu boxe care se pot rezerva,  spații verzi, zone de relaxare pe o suprafață de aproape 2 hectare (20.000 mp) din cele 6 hectare și așa mai departe. Ansamblul este racordată la toate rețelele de utilități ale orașului precum apă, canal, curent sau gaz, iar în ceea ce privește prețurile, acestea sunt mult mai accesibile față de cum v-ați putea imagina.

Avantajele ideii de a locui la apartament sunt multe și variate.

Iată doar câteva dintre motivele pentru care un număr tot mai mare de persoane, aleg achiziționarea unui apartament în detrimentul unei case.

Locație

Locația este cheia când vine vorba de apartamente. Multe dintre cele mai noi blocuri de apartamente construite, sunt situate în zone foarte bune ale orașului, zone în care există extrem de multe facilitați. De la magazine simple de cartier și până la hypermarket-uri, școli sau grădinițe, baruri, cafenele, restaurante, acces rapid la mijloacele de transport în comun, bănci, spații de joacă pentru copii și așa mai departe, toate acestea sunt mult mai ușor accesibile în cazul apartamentelor.

Stilul de viață

Locațiile precum cele menționate anterior, ajută la un stil de viață mai bun și mai confortabil. A fi aproape de toate acele facilitați, înseamnă că totul este literalmente la ușa dumneavoastră.

Întreținere

Când vine vorba de un apartament, așteptați-vă la mai puțină întreținere decât la o casă. În primul rând, tind să fie mai mici, ceea ce înseamnă mai puțînă întreținere și curățare. Cu atât mai mult dacă discutăm despre un apartament într-un bloc nou, totul este pus la punct – instalații sanitare, instalații electrice, pereți zugrăviți, pardoseli gata făcute, tâmplărie și așa mai departe, totul este pus la punct.

Securitate

Un complex de apartament oferă mai multă securitate. Nu aveți nevoie doar de o cheie pentru a intra în propriul apartament, ci și de o cartelă sau cod de acces pentru intrarea în clădire.

Accesibilitate

În general, un aparatent are un preț mult mai scăzut în comparație cu o casă similară că dimensiune, datorită faptului că, la casă, trebuie să punem la socoteală și terenul . Costurile lunare pentru întreținere, sunt în general mai mari la casă, în special costurile pentru încălzire pe timp de iarnă

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.