Iti doresti un copil cu un star? Trebuie sa scoti 15.000 de euro din buzunar!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:22

Iti doresti de mult sa ai un copil cu o celebritate? Ei bine, visul tau ar putea fi indeplinit cu suma de 15.000 de euro. Cel putin asta promite un site din Marea Britanie, care se lauda cu mai multi donatori de sperma celebri…

Problemele femeilor obsedate de celebritati, si care isi doresc cu ardoare sa aiba un copil cu un star, pot fi rezolvate. Există un site unde femeile isi pot alege tatăl copiilor dintr-o selecţie de donatori de spermă care provin din medii privilegiate sau au un statut de celebritate.

Site-ul Fame Daddy se laudă cu 40 de donatori diferiţi pentru femei care vor să conceapă un copil, inclusiv un fost fotbalist profesionist, un actor, un geniu, un star rock şi chiar un aristocrat.


Taxele încep de la 15.000 de lire iar site-ul pretinde că suma mare de bani le va oferi clientelor "un învingător dovedit", iar copilul va avea "un start bun în viaţă", potrivit Mirror.co.uk, citat de RTV.net. Donatorii "celebri" vor rămâne anonimi şi site-ul spune că nu are nicio obligaţie financiară de a sprijini copilul.


 

Taguri: