Iti doresti un salon de infrumusetare bine dotat - Cumpara aparatura cosmetica pentru clienti fericiti

Author: B.M.
Actualizat: 11 iun 2019, 12:14

Afacerile in domeniul cosmetic sunt unele de succes in societatea moderna si acest lucru merge mana in mana cu faptul ca atat femeile cat si barbatii pun mai mult accent pe imaginea lor fata de vremurile trecute si automat, cererea de astfel de afaceri este tot mai crescuta.

Ca si in orice alt domeniu, o afacere trebuie gandita si planificata pana la cel mai mic detaliu si daca ne dorim succes, investitiile trebuie sa fie pe masura, angajatii sa aiba pregatirile si cursurile necesare, iar aparatura cosmetica sa fie una calitativa si sa se ridice la cele mai noi standarde.

Daca in trecut serviciile de infrumusetare erau mai limitate si evident mai simpliste, in prezent, si mai ales daca ne dorim sa fim in ton cu cele mai noi tendite din acest domeniu si automat, cu cerintele societatii, trebuie sa investim in aparatura de ultima generatie. Serviciile de cosmetica au evoluat asemenea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si o afacere de succes se construieste si mai ales, se mentine numai daca tinem cont de necesitatile publicului, iar in societatea moderna, acestea sunt unele exigente. Utilarea unui salon de cosmetica presupune achizitionarea de aparatura cosmetica pentru a se ridica standardelor actuale, de la furnizori calificati precum este si www.utilarisaloane.ro/cosmetica , un magazin online care iti furnizeaza aparate cosmetice perfecte pentru salonul si cerintele clientilor tai. Epilarea cu ceara, pensatul, tratamentele faciale, manichiura si pedichiura realizata in stil clasic sunt servicii care aproape am putea spune ca sunt de domeniul trecutului, motiv pentru care trebuie sa investim in urmatoarele aparate:

Aparate de epilare definitiva

Epilarea definitiva este in societatea moderna una dintre cele mai frecvente si indragite metode de indepartare a parului de pe corp si atat femeile cat si barbatii apeleaza la acest tip de serviciu. La fel ca si toate aparaturile din domeniul cosmetic care s-au imbunatatit pe parcursul anilor, aparatele de epilare definitiva sunt astazi mult mai performate si presupun diverse functii pe langa cea de epilare. In acest sens, pe langa clasicul aparat de epilat definitiv cu IPLsi SHR, astazi putem opta pentru un aparat de epilare definitiva cu laser sau un aparat de epilare definitiva si peeling carbonic.

*Aparatul de epilare definitiva cu laser Dioda indeparteaza pana la 100% firele de par prin fototermolipoliza selectiva; este un tratament rapid (sedinte mai putine) si nedureros; fata de procedura cu IPL care subtiaza firele de par, acest laser le distruge si este de 3 ori mai puternic; se poate realiza si pe pielea bronzata si este extrem de sigur si de precis.

*Aparatul de epilare definitiva si peeling carbonic contine 3 functii:

1 Functie IPL cu noua tehnologie e-light (tratament de indepartarea a parului, antirid, pentru acnee, roseata, vase capilare)
2 Radiofrecventa
3 Functia laser (indepartare tatuaje, tatuaj sprancene, semne din nastere, indepartare riduri, peeling carbonic)
Acest aparat are o functie de racire foarte puternica rezultand astfel rezultate nedureroase si sigure!

Aparate pentru cosmetica fetei

Sanatatea pielii fetei si ingrijirea ei constanta este un aspect important atat pentru femei cat si pentru barbati motiv pentru care acestia, pe langa produsele cosmetice utilizate in rutina zilnica, isi doresc sa poata apela la servicii de cosmetica care sa le ofere rezultatele dorite. Poti opta astfel pentru:

* Aparat hidrafacial performant si ultramodern ce combina simultan si intr-un singur tratament facial curatarea, exfolierea si hidratarea tenului si presupune urmatoarele functii: hidrodermabraziune, microdermabraziune cu pulbere de diamant si oxigenare hiperbarica.

* Aparat hidrodermabraziune care combina procedurile de curatare, exfoliere, extractie si hidratare si presupune urmatoarele functii: functia hidrafacial, ultrasunet facial, radiofrecventa, cold hammer, spray oxigen hiperbaric.

*Aparat de mezoterapie virtuala cu 4 tipuri de tratament: electroforeza, mezoterapie, eye pen, dermocroforeza. Aceste tip de aparat vine cu urmatoarele rezultate si beneficii:

- atenueaza ridurile si liniile de expresie reducand densitatea, adancimea si volumul ridurilor mimice
- inchide porii
- efect de netezire imediata a pielii
- efect de lifting facial + efect de fortifiere si intindere
- reda luminozitatea si fermitatea pielii
- hidrateaza intens pielea si regenereaza in profunzime
- diminiueaza leziunile pigmentare, cuperoza, acneea
- recontureaza ovalul facial
- atenueaza cearcanele
- uniformizeaza tenul
- trateaza pungile de sub ochi, textura flasca, gatul si barbia dubla.

*Aparat cu oxigen hiperbaric ideal in tratamentul anti-aging si refacerea tenului dupa extractii, tratarea cicatricilor in urma unui tratament cu laser, arsurilor sau operatilor in tratarea liniilor antirid fine si adanci, tratarea acneei, punctelor negre si inflamatiilor.

Aparat de cosmetica corporala cu trei tipuri de radiofrecventa

Asemenea serviciilor pentru ingrijirea pielii fetei, serviciile pentru cosmetica corporala au devenit astazi foarte cautate, iar radiofrecventa este una dintre cele mai indragite proceduri. Poti opta astfel pentru un aparat de cosmetica corporala cu 3 functii:

1 Radiofrecventa bipolara care penetreaza straturile pielii pentru a incalzi selectiv tesuturile si matricile extracelulare unde sunt situate fibrele de colagen. Astfel este stimulat metabolismul fibroblastelor accelerand producerea de noi fibre de colagen si elastina.

1 Radiofrecventa quatropolara creste oxigenarea celulara si activitatea fibroplastelor, intensifica circulatia sanguiva, presupune un tratament non-invaziv pentru fermitate si rejuvenare, stimuleaza regenerarea tesutului.

1 Radiofrecventa hexapolara reduce grasimea localizata, reduce aspectul de coaja de portocala si reface conturul corporal, stimuleaza productia de colagen pentru o piele ferma si neteda, tonifiaza profund, indiferent de varsta, reduce vergeturile si previne aparitia acestora.

Afacerile din domeniul cosmetic pot deveni unele foarte banoase, insa totul depinde de aparatura cosmetica si de adaptarea la nevoile clientilor. Investeste asadar in angajati, in aparatura de ultima generatie si in servicii si experiente prin care sa le oferi clientilor tai rezultatele mult dorite!

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.