Iti mai aduci aminte de Angels? Monica, una dintre componente a DEZVALUIT motivul pentru care trupa s-a destramat

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 02 oct 2020, 15:25

Monica si Raluca, intr-un cuvant Angels, aveau doar 13 ani in momentul in care au debutat. Fetele le aveau ca rivale pe Andreea Antonescu si Andreea Balan, adica Andre.

La inceputul anilor 2000 debuta in showbiz-ul romanesc o trupa de fete, Angels, care avea sa faca furori. Monica si Raluca au avut un succes inca de la prima piesa. Nimeni nu se astepta ca doua pustoaice de numai 13 ani sa devina vedete peste noapte. Trupa fusese lansata de Costi Ionita care era si producatorul fetelor. Hit-ul cu care Angels a facut furori a fost "Asa-s baietii".

Invitata in platoul WOWbiz, Monica a declarat ca trupa s-a destramat deoarece in momentul in care au crescut, fetele si-au dorit altceva.

Raluca nu voia sa faca niciun compromis, iar Monica a ramas insarcinata, iar dupa ce a nascut s-a dedicat cresterii fetitei sale.

" Nimeni nu se astepta ca doua pustoaice de 13 ani sa aiba un succes atat de mare si atat de repede. Pe vremea respectiva exista si Andre si eram putin nesigure si credeam ca nu putem avea acelasi succes ca si ele. Noi atunci nu constientizam ce ni se intampla, lumea ne fugarea pe strada, ne cereau pana si fire de par.

Atunci, nu stateam mai deloc cu familia. Eu si cu Raluca am avut o relatie frumoasa de prietenie si atunci cand ne-am despartit, ne-am promis sa avem aceeasi relatie frumoasa
", a declarat Monica.

Vezi video pe wowbiz.ro!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.