Îți mai amintești de actrița Nurgul Yesilcay? Cât de mare a crescut fiul ei. Imagini în premieră cu cei doi: "Vă fac cunoștință cu garda mea de corp!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 05 aug 2022, 16:50

Cum arata acum fiul actritei Nurgul Yesilcay

Sursa: Instagram

Celebra actrita de origine turca, Nurgul Yeslicay le-a facut cunostinta fanilor cu fiul ei care nu mai e demult un baietandru.

Recent, la o importanta gala de decernare a unor premii ravnite printre actorii turci, faimoasa actrita Nurgul Yeslicay care are pe Instagram nu mai putin de 2 milioane de urmaritori si-a prezentat oficial fiul. Imbracat la patru ace, intr-un costum care ii punea in evidenta inaltimea, tanarul Osman Nejat Ozer a facut furori printre invitati.

Cum arata acum fiul actritei Nurgul Yesicay

Citeste si: Ali Vefa, dărâmat după despărțirea de Nazli! Ce vedem în această seară în “Doctorul minune”, de la ora 20:00 pe Kanal D

Mult mai inalt decat mama lui care oricum i-a luat prin surprindere pe toti cu noua culoare a parului, fiind blonda, adolescentul in varsta de 16 ani, a facut-o pe Nurgul Yesilcay sa fie mandra de un asemenea fiu si chiar a spus de fata cu presa: "Faceti cunostinta cu noul meu bodyguard!" 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi au o relatie mama-fiu extrem de apropiata. Nurgul Yesilcay fiind despartita de tatal copilului ei. Cem Ozer din 2011. Ea este cea care a fost alaturi de el in cele mai cruciale momente fiind o mama extrem de devotata renuntand la multe proiecte care ar fi putut fi de succes pentru a fi alaturi de fiul ei. Nurgul recunoaste, insa, ca si tatal lui a fost foarte prezent in viata baiatului.

In urma cu cativa ani, Nurgul a acordat un interviu si spunea despre Osman ca este un copil foarte sensibil, dar si foarte perspicace. Are o imaginatie foarte bogata si un vocabular mult peste cel al unui copil de varsta lui. Acest lucru se vede si in compunerile pe care le are de facut acasa. De foarte multe ori m-a surprins cu asocierile de idei si metaforelele pe care le foloseste in compuneri, dar si in exprimarea orala.
Este o bucurie pentru mine sa facem temele impreuna! Osman este un copil sensibil, receptiv si foarte vesel.” 

Osman, mandria actritei Nurgul Yesilcay

Intr-un post emotionant pe Instagram, Nurgul Yesilcay, i-a urat La multi ani lui Osman in intimitatea locuintei lor deoarece, fiind pandemie, cei doi au stat mai mult in casa. Actrita si-a fi dorit ca toata casa sa fie plina de adolescenti asa cum era obisnuita de ziua fiului ei, insa fiind conditiile actuale, acest lucru nu mai este posibil.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.