Iti mai amintesti de Begum din serialul "Mireasa din Istanbul", actrita care seamna izbitor cu Jennifer Lopez? Iata ce voce minunata are si cu ce melodie a uimit publicul, in cadrul unui renumit show de talente din Turcia!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 ian 2018, 16:59
video Foto(4)

Ozge Borak este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia.

Ozge Borak s-a nascut in 1982, in Istanbul, intr-o familie de actori, iubitoare de arta dramatica. Tatal ei, Selcuk Borak, unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din Turcia, a indrumat-o spre actorie, iar frumoasa si talentata Ozge a imbratisat cu drag profesia pe care o practica la cote inalte si astazi.


Talentata Ozge a absolvit in 2004 Facultatea de Teatru din cadrul Conservatorului de Stat din Istanbul, insa a inceput sa joace ca actrita cu drepturi depline inca din timpul facultatii, cand a fost cooptata de Teatrul de Stat din Istanbul.

Primul ei rol intr-un serial de televiziune a venit in 2003, cand datorita talentului ei remarcabil, Ozge a fost selectata de o mare casa de productie din Turcia, pentru serialul "Zile negre", care i-a adus un prim succes rasunator.


Celebritatea deja dobandita i-a adus urmatoarele roluri in productii de succes precum: "Sultan Makami: Aydin Bulut" (2004), "Ihlamurlar Altında: Aydın Bulut" (2005), "Esref Saati" (2007), "Guldur Guldur" (2014), "Kirgin Cicekler" (2016).
Anul acesta a fost cooptata in distributia serialului "Mireasa din Istanbul", in care joaca rolul lui Begum, fosta iubita a lui Faruk si s-a acomodat rapid alaturi de alte nume mari ale cinematografiei din Turcia, precum Ozcan Deniz, Asli Enver, Ipek Bilgin, Salih Bademci si multi altii.


Dincolo de lumina reflectoarelor, Ozge Borak a avut o viata amoroasa destul de tumultoasa, deoarece a fost casatorita de doua ori si a trecut prin doua divorturi dureroase.
Primul mariaj, alaturi de actorul Bülent Şakrak, s-a consumat intre 2006–2010, cu care are si un baietel, iar al doilea mariaj a fost alaturi de cineastul Ata Demirer si a durat doar doi ani 2012–2014. In prezent frumoasa actrita Ozge Borak isi creste singura copilul si se dedica trup si suflet profesiei sale.

Desi este recunoscuta drept una dintre cele mai talentate actrite din Turcia, frumoasa Ozge Borak a uimit pe toata lumea, anul trecut, cand si-a facut aparitia pe scena unui renumit show de talente si a cantat dumnezeieste.

Actrita a fredonat impecabil o melodie in engleza, intitulata "Creep" si a reusit sa ajunga la inimile fanilor sai.