Iti mai amintesti de carismaticul Murat din serialul "Mireasa din Istanbul"? Iata cum a fost surprins celebrul actor, Berkay Hardal, de cea mai inedita cerere in casatorie!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 aug 2018, 12:14
video Foto(8)

Berkay Hardal este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului in Turcia.

Fascinanta poveste de dragoste dintre Sureyya si Faruk, pusa in scena de celebrii actori Asli Enver si Ozcan Deniz, a cucerit milioane de fani de pretutindeni datorita unui scenariu inedit, decoruri spectaculoase si nu in ultimul rand actori extrem de talentati. Filmarile pentru serialul de exceptie, "Mireasa din Istanbul" au inceput anul trecut si s-au desfasurat in cele mai frumoase locatii din Turcia si chiar de peste hotare, cum ar fi, de pilda, in Praga.


Dincolo de toate acestea, telespectatorii nu au posibilitatea sa vada si ceea ce se intampla, de fapt, in spatele camerelor de filmat, in timpul pauzelor dintre pe care actorii le au de regula intre cadrele filmate.

Desi traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de tanara actrita Hira Koyuncuoglu, de aproape doi ani si se indreapta spre o posibila casatorie, sarmantul Berkay a trecut prin emotii uriase atunci cand a fost cerut de sot de o admiratoarea.
Tanara, originara din Arabia Saudita a realizat un banner urias cu chipul indragitului actor si a pus imaginea actorului pe fatada unei cladiri din cartierul Karakoy scriind pe fotografie: "Berkay, m-am indragostit de tine, te iubesc foarte mult. Printul meu pe cal alb, vrei să te insori cu mine? Ayse din Arabia Saudita."

Actorul a marturisit ca este un sentiment ciudat să fie iubit in acest fel.

Fotografia a fost trimisa impresarului acestuia prin intermediul postei electronice. Initial actorul a fost foarte uimit, dar i-a facut placere. (sursa: televizyongazetesi.com; viata cu aroma de cafea)