Iti mai amintesti de celebra Ceren Moray (Efsun din serialul "Bahar: Viata furata")? Iata unde si-a petrecut ziua de nastere si cine i-a facut cea mai frumoasa surpriza!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 iul 2017, 11:29

Talentata actrita Ceren Moray a fost mai emotionata ca oricand si s-a bucurat de urarile si darurile primite asemenea unui copil.

Vizibil emotionata, actrita s-a bucurat asemenea unui copil de tort si de faptul ca a trebuit sa sufle in lumanari ca in copilarie. Insa cel mai emotionant moment a fost cel in care a primit un mesaj sensibil din partea mamei sale, Hulya Moray care a tinut sa-si felicite fiica pe cale virtuala si a coplesit-o cu cele mai calde si frumoase urari, venite din partea unei mame extrem de mandre de reusitele  fiicei sale.


"Am suflat azi, la 32 de ani, ca toată lumea sa fie cu mai multa speranta… La multi ani impreună, sanatosi, cu speranta si emotii…", a spus Ceren Moray.

(sursa: instagram Ceren Moray, Hulya Moray, viata cu aroma de cafea)

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.