Iti mai amintesti de Patricia, concurenta din primul sezon "Bravo, ai stil!"? Tanara e foc si para pe Iulia Albu dupa ce i-a jignit catelul in emisiune:"S-a creat impresia ca am un caine cu dizabilitati..." Ce mesaj i-a transmis fosta concurenta fashion

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 sep 2020, 20:40

Patricia a venit in emisiunea "Bravo, ai stil! Panorama" pentru a-i da replica Iuliei Albu care i-ar fi jignit animaluld e companie pe care fosta concurenta il considera un copil.

Patricia s-a enervat foarte tare in momentul in care Iulia Albu l-ar fi jignit pe Nicu, catelul adorabil al Patriciei. Fosta concurenta "Bravo, ai stil!" din primul sezon a tinut sa ii dea replica fashion editorului pentru afirmatia facuta intr-o Gala despre patrupedul ei pe care il adora ca pe propriul copil:"Eu, pe el, il consider ca pe copilul meu si nu mi s-a parut normal sa fie exclus din societate si jignit pentru ca ar avea o problema.

Adica, m-am pus in locul unei mame care are un copil cu hanidcap..."

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.