Iti mai amintesti de sarmantul Kivanc Tatlitug, interpretul rolului Kurt Seyit din serialul "In dragoste si in razboi"? Iata cea mai frumoasa dovada de romantism a celebrului actor, pentru femeia care i-a devenit sotie!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 apr 2020, 17:12
video Foto(5)

Kivanc Tatlitug este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului in Turcia.

Celebrul actor Kivanc Tatlitug, in varsta de 36 de ani, traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Başak Dizer, in varsta de 41 de ani, cratoare de moda si stilist, care i-a devenit sotie in 2016, la Paris. Cei doi soti sunt indragostiti ca-n prima zi si se bucura de fiecare moment petrecut impreuna. Chiar si dupa doi ani de casnicie, Kivanc Tatlitug a ramas la fel de romantic si alimenteaza permanent iubirea pentru sotia sa cu gesturi frumoase.


De curand, Kivanc si sotia sa, Basak Dizer au fost surprinsi pe iahtul lor, in largul marii, unde obisnuiesc sa mearga in fiecare vara, pentru a se relaxa. Acestia au fost surprinsi in ipostaze romantice, cand isi ofereau reciproc mici dovezi de iubire.

Un alt moment incarcat de romantism al celebrului actor a fost postat de curand pe contul sau de socializare.

Kivanc Tatlitug a fost filmat in timp ce canta o melodie de dragoste la pian dedicata sotiei sale. De aceea sarmantul actor si-a creat o imagine a romanticului incurabil care elogiaza iubirea pentru sotia sa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

 

Gel bak bir elimde gökyüzü var hala...

O postare distribuită de Kivanc Tatlitug (@kivanctatlitug) pe

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.