„Îți mai trimit câteva valize”. Prima reacție a lui Rux, după ce a fost acuzată că este stilist pentru Sorina. Jurații și colegele au taxat-o dur pe Sorina

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 20 apr 2023, 13:36

Rux a postat un mesaj în mediul online, prin care a confirmat că i-a împrumutat haine

Sursa: Captură video, instagram

Sorina a fost acuzată că primește ținute de-a gata de la Rux și, în urma ediției de ieri, 19 aprilie, câștigătoarea sezonului trecut a reacționat, spunând că nu va da înapoi din a o susține pe concurentă.

Sorina a încins spiritele în platoul emisiunii „Bravo, ai stil!”, fiind acuzată de jurați și de celelalte concurente că Rux, câștigătoarea sezonului cu numărul șapte, îi face ținutele. În ciuda argumentelor pe care le-a adus, aceasta nu a reușit să convingă pe nimeni din platou că ținutele au fost alcătuite de ea.

Rux și-a asumat susținerea pe care o are pentru Sorina

După ce Sorina a stârnit revoltă din partea colegelor și a juraților, Rux a postat un mesaj în mediul online, prin care a confirmat că i-a împrumutat haine, dar negând că

a alcătuit ținute. Mai mult decât atât, a menționat că îi va trimite haine și mai departe, ba chiar că rămâne alături de ea în tot ceea ce va vrea să facă.

„Sorina! Te susțin! Continuă să evoluezi Din greșeli ies cele mai bune lucruri! Emisiunea asta este despre rezistența psihică! Ai nevoie de mulți nervi! O să port și eu combinația asta că arată bombă.

Merci!

Eu anul trecut fără fetele care mi-au dat valize de haine, nu reușeam! Îți mai trimit câteva valize, vezi tu ce-ți alegi, Măcar tu încerci să evoluezi! Hai că ai făcut sezonul să nu mai fie boring! Ți-ai demonstrat talentul că poți!

Citește și: Sorina a fost încolțită de toate colegele ei! Ținuta pe care a purtat-o i-a aparținut lui Ruxi și nu vrea să recunoască: „Rux mi-a dat o valiză cu haine, eu mi-am făcut styling-ul”

#Jesuissorina că văd că e dramă mare. Capul sus!”, a postat Rux și Opulență în mediul online.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Jurații nu au fost convinși de argumentele Sorinei

Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alex Abagiu nu au vrut să creadă nici măcar un cuvânt din ceea ce Sorina a spus și și-au arătat dezamăgirea față de nonșalanța cu care Sorina ar fi mințit.

„Dacă eu aveam hainele astea în fața mea și cinci perechi de ochelari, eu nu aș fi pus, poate, ochelarii ăia sau, dacă i-aș fi pus eu, nu i-ar fi pus ea. Șansele ca tu să fii pus înaintea ei și ea după tine sau invers aceeași ochelari la aceeași ținută, la acea rochie, cu acele cizme sunt nule. Minus infinit, nu există”, a precizat Maurice.

Între voi două este o colaborare  strict bazată pe relația client-stilist. Ceea ce porți astăzi, fiecare piesă pe care o porți aparține lui Rux și Opulență, toate piesele pe care le ai. Nu am ce să jurizez”, a declarat Raluca Bădulescu.

Citește și: Maurice, foc și pară pe exprimarea lui Beatrice: „Suntem la televizor, totuși avem o responsabilitate”. Ce greșeală a făcut concurenta la „Bravo, ai stil”

„Pe mine, această abilitate a ta incredibilă de a te uita în ochii mei și ai noștri și de a minți mă sperie, îți pun foarte sincer. Nu că nu minți cu absolut nimic, minți cu tot”, a intervenit Maurice Munteanu.

„Over-all-ul ăsta e aproape ca un ciorap. Eu l-aș încadra la ceva ce ține de lenjerie corporală, iar o chestie care e atât de intimă nu o dai așa Ia-o, că ești prietena mea. Ăsta este un outfit trimis într-o valiză(...) Te cred că au venit într-o valiză, dar au venit într-o pungă, puse împreună”, a spus și Alex Abagiu.