„Îți mulțumesc pentru cei mai frumoși ani din viața mea”. Culiță Sterp și Daniela Iliescu, anunț după patru ani de relație

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 07 feb 2024, 22:25

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au împlinit patru ani de relație

Sursa: Instagram- Daniela Iliescu

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au făcut un anunț special pentru toti fanii lor, în urmă cu puțin timp după ce au împlinit patru ani de relație. Artistul și-a surprins iubita cu un mesaj emoționant, dar și cu un buchet superb de flori.

După o vacanță de neuitat în Zanzibar, Culiță Sterp și Daniela Iliescu au continuat momentele de romantism. Cei doi au împlinit patru ani de relație, iar artistul a ales să-și exprime iubirea pentru partenera sa într-un mod cu totul special.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au împlini trei ani de relație

Artistul Culiță Sterp a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare pentru logodnica sa, Daniela Iliescu, cu ocazia împlinirii a patru ani de relație.

Culiță a declarat că cei patru ani petrecuți împreună au fost marcați de fericire, iubire și înțelegere, cu toate că au existat și momente mai dificile. El i-a mulțumit partenerei sale pentru cei mai frumoși ani din viața sa, pentru susținere și pentru că l-a făcut un om mai bun.

Citește și: Culiță Sterp și Daniela, gestul emoționant care a înduioșat internauții: „Mă faceți să plâng” Ce au făcut cei doi în vacanța din Zanzibar

Astăzi sărbătorim 4 ani de când suntem împreună! Cu bune, cu rele au trecut acești ani dar cu mai multe bune decât rele și cu multă fericire, iubire și înțelegere! Îți mulțumesc pentru cei mai frumoși ani din viața mea, îți mulțumesc pentru iubirea ce mi-o porți, îți mulțumesc pentru că am evoluat lângă tine, îți mulțumesc că m-ai făcut un om mai bun, îți mulțumesc că mă accepți așa cum sunt (că știu că nu e ușor să trăiești cu un om care mai mult din jumate de timp e plecat, în cazul meu la cântat), îți

mulțumesc pentru că mă înțelegi, și lista ar putea continua la infinit, dar cel mai mult îți mulțumesc pentru minunea din viața noastră, băiatul nostru Milan!”, a scris artistul Culiță Sterp, într-o postare făcută pe contul său personal de Instagram.

Artistul a subliniat recunoștința sa pentru evoluția personală alături de Daniela și i-a mulțumit pentru acceptare și înțelegere, chiar și în situațiile în care este plecat pentru a-și desfășura activitatea artistică.

Culiță Sterp și-a exprimat recunoștința și pentru bucuria adusă de fiul lor, Milan și speră că acesta va avea în curând o surioară sau un frate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Culiță Sterp și Daniela au petrecut clipe de neuitat în Zanzibar

Cuplul a fost plecat într-o vacanță în Zanzibar, alături de băiețelul lor Milan, iar Culiță a transmis gândurile lui pline de optimism și iubire pentru viitor, un viitor plin de călătorii și momente amuzante alături de nepoți.

Mesajul a fost încheiat cu o declarație de dragoste și urări pentru frumoasa lui parteneră.

Citește și: Culiță Sterp și logodnica lui, fotografie emoționantă de Revelion! „Așa să fim mereu”. Cum au apărut cei doi în fața fanilor

„Când am început să vorbim și să afle lumea că suntem împreună îmi amintesc că erau și guri rele care spuneau “pe ăștia nu-i prinde Crăciunul împreună” dar uite că au trecut 4 Crăciunuri de atunci și 4 veri, anul ăsta 5 și dacă ajută Dumnezeu așa vor trece toți anii din

viața noastră, îmbătrânind împreună, să fim doi moși nebuni care o să călătorească în toată lumea și care o să facă glume și care o să învețe nepoții lucruri trăznite. Te iubesc frumoasa mea și LA MULȚI ANI NOUĂ!”, a mai scris Culiță Sterp în postarea sa.

Reacția Danielei nu a întârziat să apară, aceasta mulțumindu-i printr-un alt comentariu emoționant. Aceasta a mărturisit că nu se aștepta la un asemenea mesaj din partea partenerului său, fapt ce a surprins-o într-un mod plăcut.

Culiță și fiul lor, micuțul Milan, s-au filmat în timp ce au mers să-i cumpere Danielei flori, artistul filmând întreaga reacție a partenerei sale. Daniela a primit florile extrem de emoționată, mai ales că nu se aștepta la un cadou în acel moment.