Iti plac chipsurile de cartofi? Sigur nu stiai cum sa le pregatesti acasa, la microunde

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 feb 2017, 08:26

Un videoclip de pe YouTube ne invata sa preparam acasa chipsuri crocante de cartofi.

Un alt clip realizat de maestrul suprem al trucurilor de zi cu zi de pe Internet, utilizatorul de YouTube Crazy Russian Hacker, face furori printre fanii lui din intreaga lume. De aceasta data, ne arata cum sa preparam acasa chipsuri de cartofi, cu ajutorul cuptorului cu microunde.

Aveti nevoie doar de o farfurie, putin ulei si, bineinteles, un cartof. Luati cartoful si taiati-l in felii subtiri cu ajutorul unei razatoare.

Apoi ungeti bine cu ulei o farfurie si puneti pe farfurie feliile de cartofi, intr-un singur strat, apoi asezonati cu sare sau alte condimente. Bagati apoi farfuria la microunde timp de 3-4 minute, pana cand feliile de cartofi sunt uscate si crocante.

Vi se pare greu? Iata in clipul urmator cum se face:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.