Iti place de Mihai Bendeac? Mai gandeste-te o data! Tocmai te-a facut cocalar pentru ca isi permite

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 sep 2021, 17:20

De cand s-a lansat scandalul cu site-urile care uploadeaza continut piratat pentru toti cei care doresc sa vada cele mai in voga seriale, tot mai multe vedete isi dau cu parerea despre sitatie. Mihai Bendeac, in stilul lui caracteristic, a jignit gratuit pe toata lumea.

De cand s-a lansat scandalul cu site-urile care uploadeaza continut piratat pentru toti cei care doresc sa vada cele mai in voga seriale, tot mai multe vedete isi dau cu parerea despre sitatie. Mihai Bendeac, in stilul lui caracteristic, a jignit gratuit pe toata lumea.

Actorul care isi cam permite orice, a jignit in stanga si in dreapta, lovind oamenii amarati care abia isi permit sa plateasca un abonament la internet daramite unul pentru a putea viziona seriale online.


"Sunt altii care n-au bani de paine. Le da cineva gratis, pe net? Adica, daca un serial costa mult ca sa-l produci, de ce esti obligat sa lasi toti cocalarii sa-l vada gratuit? Si apa costa, ca cismelele au disparut. Entertainmentul e pe bani. Oriunde in lume. Asta, nu de alta, dar ca sa ai entertainment si maine... Sigur, d-alde IQ 12 nu au un nivel de intelegere cognitiva pentru asta.
Idiotii nu pot gandi decat "socialistic". Atentie, nu "socialist". De ce nu se duc astia si la buticari sa le dea tigari gratis? Ca poate n-au bani nici de tigari. Asadar... Cocalarule, nu te-a facut MA-TA (retine cratima) cu dreptul la distractie gratis. Publicul civilizat a inteles asta de multa vreme. Eu iubesc civilizatia, bunul simt, respectul pentru munca artistilor. Evident ca unul, care e in stare sa opreasca un cantaret in timpul melodiei pentru a comunica faptul ca EL dedica lu nasu mare, o sa faca "gat" si ca nu vede filme pe degeaba.
Totusi, de ce degeaba?",
a postat acesta pe Facebook.

Evident, raspunsurile la statusul lui nu au intarziat sa apara si majoritatea au fost negative:

" cred ca daca ai pretentia la civilizatie ar trebui sa iti revizuiesti limbajul. nu poti face cocalari niste oameni care efectiv nu isi permit ce iti permiti tu....cat despre voyo... nu vreau sa vad Las Fierbinti ci the big band theory....
jignesti aiurea iar asta nu te face mai civilizat ca unul care vede online un serial!"

"
Fratioare ai dreptate! Cu drepturile de autor! Dar tu nu intelegi ca aici nu se face caz pe faptul ca site-urile erau gratis ci pe faptul ca unde vom mai putea viziona toate serialele! Eu as plati nu ar fi o problema! Si cred ca foarte mare parte dintre cei nemultumiti se refera la acelasi lucru ca si mine...! Iar tu, probabil
ca daca era sa te intreb ce parere ai acum 5 6 ani...era aceeasi.. acum ai dat de bani si ti-ai schimbat si mentalitatea! Si ca si argument, VEZI BLOGUL TAU cap-coada!"