Îți place James Cameron? Iată 4 filme ale regizorului pe care nu trebuie să le ratezi

Autor: Bianca Vidoi

Ce filme l-au făcut celebru pe regizorul James Cameron

Sursa: Facebook

James Cameron este cunoscut pentru celebrele sale capodopere din industria cinematografică, ,,Titanic” și ,,Avatar”, filme ce au avut cele mai mari încasări din istorie.

Cariera marelui regizor, James Cameron a fost apreciată cu peste 50 de premii pentru filmele sale rupte de relitate, ce prezintă mereu ceva nou și plin de magie a necunscutului și a imaginației.

Citeste si: Avatar 2 apare în curând! Iată primul teaser trailer pentru "Avatar: The Way of Water!" VIDEO James Cameron revine cu o super-producție de 250 de milioane de dolari!

Filme regizate de James Cameron

Titanic

Este o poveste de dragoste îmbinată cu scene de acțiune, care are loc în timpul primei călătorii a navei R.M.S. Titanic. A fost cea mai luxoasă navă de linie a vremii sale- "nava viselor"- care a purtat spre moarte peste 1.500 de persoane în apele înghețate ale Atlanticului de Nord, la primele ore ale zilei de 15 aprilie 1912.

Călătoria "Titanicului" începe în prezent, în locul unde este scufundată epava acesteia, la două mile și jumătate sub nivelul oceanului. Un căutător de comori este hotărât să scoată la suprafață bogățiile acestei nave maiestuoase, pentru a descoperi povestea nespusă. Ruinele tragice dispar, lăsând loc palatului sclipitor care a fost Titanicul, în momentul în care se pregătește lăsarea sa la apă pentru prima sa călătorie din Anglia. Printre miile de călători care își iau rămas bun, destinul a ales două suflete tinere, făcându-le eroii unei pasiuni care le va schimba viețile pentru totdeauna.

Avatar

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

200 de ani în viitor, Jake, un veteran de război paralizat, este adus împreună cu alți pământeni pe planeta Pandora.

Aceasta este locuită de o rasă umanoidă, Na'vi, o veche civilizație deloc încântată de oaspeți. Jake și semenii săi trebuie să lupte pentru a-și găsi locul pe luxurianta Pandora și între timp tânărul se îndrăgostește de Neytiri, o localnică.

Citeste si: James Cameron, la cutite cu Leonardo DiCaprio la filmarile pentru Titanic

The Terminator

Doi luptători din viitor sunt trimiși în trecut, prezentul nostru, unul cu misiunea expresă de a ucide o tânără femeie, celălalt de a o proteja.

Primul este Terminator, un cyborg lipsit de sentimente, care trebuie să extermine victima indiferent de obstacole; al doilea este Kyle Reese, un tânăr călit în război de gherilă, care se îndrăgostește de femeia pe care o protejează și-și sacrifică viața pentru ea. De ce această luptă mortală în jurul ei? Sarah Connor este aparent o femeie banală, îngrozită de înverșunarea ferocelui cyborg de a o ucide. Kyle însă îi dezvăluie faptul că fiul pe care-l va naște într-o zi, John Connor, va deveni liderul supraviețuitorilor unui nimicitor război nuclear și va salva omenirea de revolta mașinilor.

Aliens

Ripley, singurul supraviețuitor al contactului echipajului de pe Nostromo cu creatura extraterestră, plutește prin spațiu în naveta sa de salvare timp de 57 ani. După ce este salvată, Ripley este surprinsă de neîncrederea cu care este întâmpinată povestea ei. Însă comunicațiile cu coloniștii trimiși pe planeta extratereștrilor se întrerup brusc. Compania îi cere lui Ripley să se întoarcă pe planeta LV-426 împreună cu o echipă de pușcași marini, însă refuză. În cele din urmă, Ripley își dă seama că singura cale a-și alunga teama din suflet este să se confrunte direct cu ea. Sigourney Weaver este din nou Ellen Ripley într-o continuare dintre cele mai copleșitoare și apreciate de critică din toate timpurile.

Citeste si: James Cameron, dat in judecata pentru 2, 5 miliarde de dolari. Iata motivul!

Sursa: cinemagia.ro

 

Taguri:

În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.