Chinul pe care il indura bucatarii atunci cand toaca ceapa in bucatarie ar putea deveni in curand doar o amintire neplacuta.
Oamenii de stiinta japonezi sustin ca au reusit sa produca o varianta a legumei care nu provoaca larimi, folosind o tehnologie de ultima ora. Ei au reusit sa inhibe producerea substantei eliberata de ceapa in momentul in care este sectionata, limitand astfel iritarea ochilor. Intr-un comunicat de presa, cercetatorii au declarat ca au reusit, simultan, sa reduca senzatia de arsura asociata consumului de ceapa.
Oamenii de stiinta, condusi de Shinsuke Imai, au bombardat o ceapa cu ioni iradianti, pentru a reduce cantitatea enzimelor al caror amestec genereaza propanethial-S-oxid.
Un purtator de cuvant al companiei care a organizat cercetarea a declarat ca inca nu a fost luata nicio decizie privind transformarea acestei idei intr-un produs comercial.
Chinul pe care il indura bucatarii atunci cand toaca ceapa in bucatarie ar putea deveni in curand doar o amintire neplacuta.
Oamenii de stiinta japonezi sustin ca au reusit sa produca o varianta a legumei care nu provoaca larimi, folosind o tehnologie de ultima ora. Ei au reusit sa inhibe producerea substantei eliberata de ceapa in momentul in care este sectionata, limitand astfel iritarea ochilor. Intr-un comunicat de presa, cercetatorii au declarat ca au reusit, simultan, sa reduca senzatia de arsura asociata consumului de ceapa.
Oamenii de stiinta, condusi de Shinsuke Imai, au bombardat o ceapa cu ioni iradianti, pentru a reduce cantitatea enzimelor al caror amestec genereaza propanethial-S-oxid si au reusit sa obtina o leguma slab iritanta
pentru ochi.
Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”
Un purtator de cuvant al companiei care a organizat cercetarea a declarat ca inca nu a fost luata nicio decizie privind transformarea acestei idei intr-un produs comercial.